Logotyp Sydnärkenytt
25 January 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Mardrömmen i Flen

Förväntansfulla i hågen lämnade vi Kumla tidigt under lördag morgon. Destination var Flen, den lilla staden med “Sörmlands hjärta” som slogan. Efter en inställd pingissäsong ifjol så skulle det nu äntligen bli seriespel. 

Klubben jag representerar är AGA BTK och divisionen är 3. Det brukar vara en nivå som är lagom för min del med ungefär lika många vunna som förlorade matcher vid säsongens slut. 

Men helgen i Flen blev till en mardröm. 

Det gick ruskigt uselt både för laget och min del. Det kändes som allt gick fel. Nätrullarna ut kom i massor och slag som normalt sett sitter i sömnen missades nu till allmän förtvivlan och till slut blev man bara uppgiven. 

Att vi bara hunnit träna tre gånger eftersom pingishallen nyligen fått sitt nya golv klart var troligen en orsak till den svaga insatsen, men jag tycker att jag borde kunnat prestera klart bättre ändå. 

I enstaka set blixtrade mitt spel till och visade alla fall att det kanske fortfarande finns där, men ojämnheten och osäkerheten var på tok för hög och förlusterna radade upp sig. En av förlusterna var mot en veterangubbe från Norrköping. 

Min far och han hade visst möts flera gånger för 50 år sen och farsan “piggade” upp mig efteråt genom att svara att han aldrig förlorat mot honom. 

Det blev fyra storförluster för AGA BTK under lördagen och söndagen. Det var ett moloket gäng som lämnade Sörmlands hjärta bakom sig. En sak kan vi alla fall ta med oss som nåt positivt till nästa tävlingshelg. Det kan bara bli bättre.

2021-09-26 21:25
Kommentera
Anders Björks blogg

Anders Björk

Kumlakillen Anders Björk är reporter på Sydnärkenytt. Anders skriver om alla möjliga ämnen som berör honom, även om det största intresset är sport.

Inlägg

Ryttarna värdiga vinnare på galan Omöjligt att få svar från polisen Grisen i Danmark blev min inkilning Det är världens bästa TV-sport MFF vann på målskillnad, Degerfors kvar Ändra reglerna för fotbollens parodi Varför krymper Sverige av Zlatan? Hejdå ÖSK Debaclet i Sörmlands hjärta En helg i Sarajevo i regn och solsken Upp och ner i gruvan, en unik tävling Sommaren försvann snabbt i år Allt som vanligt, silver, silver, silver Omöjligt med förlust på Pizzeria Haga Bästa matchen nånsin startade OS Spindeln i badkaret svår att fånga Jag var med Live i Radiosporten ikväll Svårt att inse att vi inte alltid vet bäst Bonke Innocent och MFF vinnare Märkligt läge att byta tränare Blev inget ras med annonser under 2020 En norsk maskin som är ostoppbar Låt oss slippa “Sverige-propagandan” i VM Vintern är bäst under en filt Sur förlust, men silver med guldkant Det är en av vår tids största lögner Löfven lever inte som han lär Jag och internen hade nåt gemensamt Om att Antonio Lindbäck lägger av Den “vinsten” på tipset blev det inget med. Otursgänget Indianerna drabbades igen Hur resonerar Indianerna inför finalen? Trampade nästan direkt på mardrömmen Vem ska bort? Indianerna ska fortsätta att heta Indianerna Osten i affären drog ut på tiden Den tyste norrlänningen dök upp Smög ut bakvägen för att slippa samtal En stackars fågel i Kumlas nattskimmer Padel - från ingenstans till en folkrörelse Håll igen Tegnell Lurad vid 1 april Vakna Kumla Bostäder Skriv positiv lista Missnöjda väljare Byt jobb vid ångest Vi har ett vackert torg Ockeravgift från staten Om Djurgårdens guld Tack “Pepe”, min favorit Känns riktigt tungt Smederna i kvarten Tveksamt om Indianerna går längre än kvartsfinal Slaget vid Poltava Hur är det med gud? Fyra nycklar som krävs för Indianframgång 2019 Bragdguld vid vinst ÖSK åker ur Då var Skid-VM igång När kommer utestället? Skolminnen fram i ljus Vad heter vi? 58 miljoner kr inte nog Ur spår! Blev ingen comeback De borde skämmas Sverige ut i gruppspelet Vår vänförening tar fart “Bästa tv-sporten” En slingrande fobi När jag mötte Löfven Zlatan till VM? Avstår Aftonbladet Bättre än på länge Indianernas läge Spring av planen Min tro kom åter Upp med tian i taket! Bedrövligt i Parken Var är kumlingarna? Inlåst och utlåst Jag vinner aldrig Svara när det ringer Indianer och sponsorer En dålig trend Silvernationen Sverige När kommer modet? Skriver som en kråka Märkliga hockeyregler Oro tog över min kropp Osmakliga kommentarer om fans Kryper vid guld En runda i Viaspåret Helvetesveckan över Redo för Göteborgsvarvet. Eller? Om stöket i skolan Squash en höjdare Henka fick ingen respekt Tiggare förtjänar respekt Om spel och trav
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.