Logotyp Sydnärkenytt
27 September 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Lämnad hemma från match

Med rent fakta i hand skulle man kunna trott att denna skulle blivit min bästa vecka hittills här i Staterna då Vi har "Fall Break" nu. Men så vart det inte.

Veckan började på allra hemskaste sätt, en lagkamrat som även var min förra rumskamrat försökte begå självmord. Gud var vid hans sida och han överlevde, nu kommer han vända hemåt till Florida för att rehabilitera sig.

Den andra dåliga nyheten är från fotbollssidan. Jag har haft en bra start för att vara förstaårselev då jag har spelat majoriteten av tiden under matcherna och gjort bra ifrån mig.

Men på träningen, dagen innan vi skulle åka upp till Tenessee för att möta Tusculum, hamnade jag i tjafs med assisterande tränaren och tog ett av mina dummare beslut hittills, att vända ryggen åt tränaren och lämna träningen.

Som "straff" så får jag inte följa med på matchen, så blir att följa matchen hemifrån rummet nu.

Elfares Aladdin

2015-10-16 0:44
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.