Logotyp Sydnärkenytt
13 August 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Ser fram emot New York

Hej! Ett långt uppehåll från både fotboll och bloggen, men jag är glad att bådadera är igång igen! Om vi ska börja i kronologisk ordning så hade jag ett väldigt bra jullov. Både overkligt och underbart att se alla nära och kära efter fyra månader i staterna.

Med ett tight schema var det väldigt svårt att hinna med att träffa alla och göra allt man ville. Trots detta hann jag med att både träna, fira jul och nyår och umgås med de närmsta vilket man får vara nöjd med tycker jag! Flög tillbaka till Atlanta söndagen den 10e januari och började skolan på måndagen därefter.

Skolan har därefter rullat på. Har endast två dagar i veckan med lektioner även om jag läser lika många credits (högskolepoäng) som förra terminen. På måndagar har jag tre lektioner och onsdagar fyra, vilket är lite mer än vad jag varit van vid. Väldigt skönt att kunna vara ledig från lektioner större delen av veckan och att ta helg redan onsdag kväll.

Fotbollsmässigt så spelade vi vårens första träningsmatch i helgen. Motståndet var Young Harris, vilket är en division 2 skola från Georgia. Slutresultatet blev 2-1 till vår fördel vilket är skönt! Jag spelade från start och klev av i halvlek. Prestationen är jag nöjd med, och skönt att kunna gå vidare till nästa helgs match utan premiärnerver och en vinst i bagaget.

Inte denna fredag, men fredagen efter den, kommer min flickvän Ebba på besök. Ska bli otroligt skönt och roligt att både träffa henne, få lite ledigt samt upptäcka New York! Planerna för veckan är inte helt spikade, men blir väldigt mycket turistande skulle jag tro. Innan dess spelar vi två matcher till, tränar mycket och diverse skoluppgifter ska klaras av!

Marcus Holm

2016-03-01 17:12
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.