Logotyp Sydnärkenytt
13 August 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Lämnar äventyr i USA

Hej!

Just nu sitter jag på flyget till New York för att senare, ungefär tre timmar senare, ta flyg hem till Arlanda och Sverige. Det har alltså äntligen blivit dags för hemfärd och jag skulle ljuga om jag inte hade hemlängtan just nu. Ser jättemycket fram emot att träffa alla nära och kära där hemma även fast den senaste tiden efter beslutet varit fattat varit väldigt bra.

Atlanta som helhet och stad. Finns otroligt mycket att göra och det har varit grymt att få uppleva och leva i en riktig storstad.

På något sätt har man tagit tillvara på varje dag på ett annat sätt och inställningen till det mesta har varit förändrat på ett positivt vis. I och med alla finals (slutprov) i slutet av varje termin har tiden delvis bestått av plugg, men även mycket tid har spenderats med alla kompisar som man har varit tvungen att lämna.

Det är ändå dessa människor som hjälpt mig att göra denna resa och detta äventyr så bra som möjligt och utan dem hade jag aldrig kunnat sitta här på planet hem med en bra känsla. Vi har redan börjat planera när vi ska ses nästa gång och det faktum att de inte bara vill säga hejdå och glömma bort mig känns väldigt bra och är enligt mig ett tecken på att det är goda vänner jag mött.

Jag kommer definitivt komma ihåg allt och alla jag har fått vara med om och inser i detta nu med ett leende på läpparna att detta är något jag kommer berätta för barn och barnbarn om med ett leende på läpparna om några år. De närmsta kommande planerna för Sverige är självklart att träffa alla kompisar, min flickvän och min familj.

Kommer självklart sakna alla som varit inblandade i fotbollslaget. Önskar dessa människor all lycka i framtiden. Är övertygad om att alla på de på bilden har en ljus fotbollsframtid framför sig.

Förutom detta står en arbetsintervju och ett annat jobb på schemat. Har fått möjligheten att fortsätta mitt badvaktsjobb under maj och därefter får jag ta det som det kommer och vart jag kommer sommarjobba under sommaren är i och med arbetsintervjun på måndag inte bestämt ännu.

Fotbollsmässigt ska jag även se till att jag hittar en klubb med mycket glädje och familjekänsla som ligger på en lagom nivå. Tanken med att flytta hem var ju som sagt att lägga mer fokus på familj och universitetsstudier och därför vill jag lägga fotbollen på den nivån där jag har tid att njuta av sporten, men dessutom ha tid för det jag prioriterar mest.

Atlanta och att studera på Georgia State University har gett mig mycket mer än bara upplevelser, men dessutom vänner för livet. Ser fram emot att hålla kontakten med alla på denna bild och självklart alla andra nära vänner som inte är med.

Till hösten studerar jag förhoppningsvis på Örebro universitet igen med inriktning mot ekonomi. I och med att detta är mitt sista inlägg på denna blogg vill jag även tacka er som varit intresserade av både min och Aladdins vardag som college-atleter i USA för att ni läst och klickat in på bloggen.

Vill dessutom även tacka och rekommendera all hjälp jag fått från Robin och Pontus Rosén på 692SSA angående lägret innan college-tiden, men även för stöd och hjälp jag fått av dem under tiden och efter resan. Om ni är intresserade av samma vardag som jag haft under det närmsta året så tycker jag absolut inte att ni ska tveka att höra av er till bröderna Rosén vare sig du är atlet eller inte.

Som sagt kommer jag sakna allt väldigt mycket,  och återigen, TACK till alla er som läst!

Marcus Holm 

2016-05-06 11:38
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.