Logotyp Sydnärkenytt
27 September 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Vi missade säsongens mål

Det återstår en match och säsongen ser tyvärr ut att vara över våran del. En stor besvikelse för alla inblandade i laget. Vårt mål var att komma top 3 i serien men så blev det inte.

Varför inte kan man fråga sig? Svaret på det blir nog en blandning av otur då vi missar alldeles för mycket när vi kommer till chanserna, och att vi har ett helt nytt lag i år.

Så för min del blir det att sitta och ta ett snack med tränaren om hur det blir framöver. Efter varje säsong så tycker jag att man ska sammanfatta sina prestationer.

Mina mål när jag kom hit var att framförallt spela varenda match för att kunna få erfarenhet och utvecklas som spelare, detta mål har jag nått då jag har startat i samtliga matcher i år förutom två.

Ett annat mål jag haft var att göra minst sex mål, poängskörden har tyvärr blivit en besvikelse, har bara gjort fyra mål (två på träningsmatcher och två under säsong). Som en sammanfattning så är jag nöjd men inte mer.

Jag har utvecklats både som en fotbollsspelare men även som människa under första tiden här. Man har lärt sig att ta ansvar då man inte har någon som gör allt åt en längre.

Det man kan se som är positivt med att jag inte nådde ett av målen som jag satte upp är att nu vet jag vad jag behöver träna på under hela nästa termin för att kunna få ut det bästa av mig själv till nästa säsong.

För folk som inte vet så varar säsongen här i college bara under en termin och andra terminen så är det mer fokus på plugget och öva upp fysiken. Det jag kommer lägga mest tid på är att bli explosivare i starten och träna upp mina avslut då man är trött.

Nu och framöver innan man vänder hem för "jullovet" så kommer jag att fokusera på studierna och låta kroppen vila i en vecka, säsongen här har varit så intensiv så kroppen är sliten efter alla matcher och träningar.

Som en avslutning till detta inlägg så tänkte jag ta och visa lite bilder på hur det ser ut här i sporthallen där vi har team meetings och där vi lyfter vikter.

Elfares Aladdin

2015-10-26 21:43
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.