Logotyp Sydnärkenytt
13 August 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Ligaspel väntar under sommar

Då var det ett tag sedan ni hörde något från mig och mitt liv här på andra sidan Atlanten, så jag tänkte berätta hur det går här i kronologisk ordning. Skolmässigt så har det varit rätt lugnt nu ett tag då vi inte har haft så mycket att göra. Men snart så kommer den tuffaste perioden av denna termin, då det är dags för alla slutprov.

Detta innebär att man kommer få spendera flera timmar om dagen på att studera istället för att vara ute och njuta av det underbara vädret. Fotbollsmässigt så har det gått upp och ner nu på slutet. De två senaste matcherna som jag spelade gick det riktigt bra då jag fick göra 3 mål och 1 assist på dessa matcher.

Men tragiskt nog så drog jag på mig en knäskada i sista matchen som gjorde att jag var borta från fotbollen i drygt två veckor. Det positiva är att jag kan börja spela fotboll nu igen även fast säsongen är över. Då säsongen är över så blir det att fokusera på att träna hårt varje dag inför sommarens ligaspel i Louisville.

Det börjar närma sig och man blir bara mer och mer taggad. Tanken är jag åker dit den 10 maj och är där till den 1 augusti, då säsongen tar slut. Sedan från den 1 augusti till den 11 augusti så har jag ett uppehåll tills försäsongen med Coker drar igång igen, så jag håller på att planera i vilken stadsdel jag vill utforska under dessa tio dagar.

Aladdin Elfares

2016-05-01 11:06
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.