Logotyp Sydnärkenytt
13 August 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Ett erbjudande att fundera på

Livet de senaste veckorna har varit väldigt blandat får jag säga, mycket upp och ner. Då säsongen tog slut så hade vi uppehåll i två veckor för att få tid att komma ifrån fotbollen och vila upp kroppen. Tiden då vi hade uppehåll var nog bland de tråkigaste veckorna jag har haft här nere.

Under säsong så har man haft fullt upp med fotbollen så man har inte haft tid till så mycket annat. Den senaste tiden då man har haft mer fritid så har verkligen saknaden till familj och vänner tärt på en psykiskt då man bara vill åka hem.

Som tur är så är det inte långt kvar tills jag åker hem och får träffa alla nära och kära. Men, innan jag ska hem, så har jag alla slutprov att fokusera på, jag har gjort bra ifrån mig i skolan hittills, så det är viktigt att försöka hålla huvudet högt och kriga sig igenom sista tiden i skolan.

Kommande vecka kommer att se riktigt lugn ut för mig då det är ”Thanksgiving”, vilket menas att vi kommer vara lediga hela veckan då alla åker hem för att äta god mat och umgås med familjen.

Mina planer för Thanksgiving kommer vara att jag ska att äta middag hos våran coach då han bjöd hem mig, jag har även planerat att åka upp till Charlotte på ”Black Friday” för att kika lite på de exklusiva erbjudanden som affärerna har att erbjuda.

Efter varje säsong så har man ett individuellt samtal med coach då man summerar säsongen tillsammans och pratar om vad man behöver utveckla. Vi hade ett bra samtal då båda hade liknande åsikter om vad jag behöver utveckla främst.

Fick även reda på en väldigt rolig nyhet, som fick mig att bli riktigt glad, men även chockad. Nyheten var att han har kontaktat några club-tränare angående mig och de har varit väldigt intresserade att få över mig och spela i deras lag under sommaren.

Ligan där jag ska spela i så fall är en liga som kallas för Professional Development League (PDL), vilket är en professionell liga som håller bra nivå enligt folk som jag har snackat med. Spelarna som blir värvade dit är enbart de bästa spelarna från college, så det är grymt kul att höra att de vill få över mig.

Ligan pågår under sommaren då man tränar varje dag och spelar 1-2 matcher varje vecka under tre månader tills college drar igång igen. Detta gjorde mig riktigt glad, men det är inte alls säkert att jag väljer att spela där i sommar.

Jag måste ta detta med min familj och med mig själv före jag tar ett sådant beslut. Beslutar jag mig att spela där över sommaren, menas det att jag inte kommer kunna se min familj och vänner under ett helt år.

Detta skulle vara en grymt rolig upplevelse och ett steg närmare drömmen, men skulle jag känna för mycket saknad hem och inte må bra, så skulle jag inte ge mig själv de bästa förutsättningarna för att prestera så som jag vill.

Elfares Alladin

2015-11-24 13:58
Halmat
Du klarar det hela riktigt galant
2015-11-24 16:50
Swede '92
Wow! Det kallar jag en sann bekräftelse på din framgång under första säsongen med Cobras. Bara att gratulera till ett bra jobb både på och vid sidan av planen. Ett tufft beslut väntar dig men av två "goda" ting blir det säkert rätt hur du än väljer.. Lycka till!!!
2015-12-29 11:19
Halmat
Du klarar det hela riktigt galant
2015-11-24 16:50
Swede '92
Wow! Det kallar jag en sann bekräftelse på din framgång under första säsongen med Cobras. Bara att gratulera till ett bra jobb både på och vid sidan av planen. Ett tufft beslut väntar dig men av två "goda" ting blir det säkert rätt hur du än väljer.. Lycka till!!!
2015-12-29 11:19
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.