Logotyp Sydnärkenytt
27 September 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Freshman får slita ont

Det kändes som jag nästan bara skrev om hur fotbollen är här och glömde bort att berätta om livet utanför fotbollen senast. Så nu kommer jag att skriva lite kort om fotbollen för att sedan berätta om livet utanför fotbollen.

Under fredagen så åkte vi upp till Mars Hill för att spela match på lördagen. Jag startade som vänsterytter och gjorde en helt ok insats och laget vann med 1-2 så det var otroligt skönt! På onsdag möter vi 15-rankade Wingate, det blir en riktigt tuff match!

Livet här är riktigt bra, man kommer in i allt och anpassar sig fort måste jag säga. Just nu bor jag helt ensam i ett rum som är menat för två personer, anledningen till det är att jag fick dela rum med en lagkompis. Vi kom inte alls överens dock och jag ville inte bo med honom utan bo själv.

För folk som känner mig vet att jag alltid hittar någon att tjafsa med. Men jag fick som jag ville och han fick flytta ihop med en annan och jag bor ensam nu. Livet som freshman (förstaårselev) är riktigt jobbigt ibland, vi freshmans får göra allt "skitjobb", ta undan efter träning, städa omklädningsrummet, bära runt på materialet med mera. 

Annars är det inte så mycket mer spännande som har hänt här i Staterna. Jag har dock börjat tröttna på den amerikanska maten då de lyckas med att fritera allt som går att fritera.

2015-10-04 21:07
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.