29 November 2020
Tipsa: 070-557 67 92

Vill ha trappräcke för säkerhet vid torget

En askersundare ramlade och slog sig i den lilla trappen vid torget. Han har nu skrivit till kommunen och påtalat att de bör sätta upp ett räcke vid trappen.

Personen som ramlade har själv mailat kommunen.

“Nu har det hänt igen, en olycka i trappan från Centrumhuset ner till fontänen. Jag ramlade ned för trappan, helt nykter det kan min sambo intyga med flera som såg det. Det ända jag vill är ni skall sätta upp räcken på mitten av trappan annars kommer det nog att hända igen”, skriver mannen och avslutar med att han har väldigt ont i foten efter händelsen, men klarar sig med en krycka.

Tekniske chefen Mårten Eriksson skriver under fredagen om saken:

“Jag har ringt och pratat med synpunktslämnare och sagt att vi ska titta på möjligheten att montera ett mitträcke på trappan i torgparken under våren 2021. Synpunktslämnaren krävde inget skriftligt svar utan nöjde sig med mitt muntliga svar på telefon”. (ABj)

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2020-11-13 13:11
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.