04 Juni 2020
Tipsa: 070-557 67 92

Vem vinner "Tjuv och polis"?

Vinnaren på gång. Foto: Olle WidellVinnaren på gång. Foto: Olle Widell

Askersunds hamn den 12 maj 2019. I god tid före klockan 16 har folk börjat samlas i hamnen. De har fått ett meddelande att segraren i tävlingen ”Tjuv och polis” ska anlända med båt det klockslaget. Sydnärkenytts medarbetare har blivit informerad och är på plats försedd med munkavle.

Flaggor och ballonger delas ut till många kända och okända ansikten, manliga och kvinnliga, unga och gamla. Tre filmteam på kajen och ett på bron, ledare och tekniker finns på plats. 

Det ryktas att även Micke Leijnegard är där.

Vem kliver iland?

Blommor och fyllda champagneglas kommer fram och punktligt klockan 16 kommer båten inglidande och lägger till. Efter en kort stund öppnas dörren och segraren kommer ut. Det hurras, skålas, kramas och gratuleras. Med en stor blomsterkvast i famnen beger sig segrare och hela sällskapet in på Sundsgården.

Vid kajen plockades utrustning ihop och det var åter lugnt i hamnområdet. Lite kylslaget och blåsigt väder. 

Men vem klev ur båten? söndag kväll har vi alla svaret.

Tv-teamet lämnar Askersund.
Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-10-19 21:34
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.