28 Maj 2020
Tipsa: 070-557 67 92

Två döda efter brand i husvagn på camping

Branden på Husabergs Udde var kraftig och tog två människors liv. Foto: Christian Vargahed.Branden på Husabergs Udde var kraftig och tog två människors liv. Foto: Christian Vargahed.

Strax efter kl 2 natten mot lördagen kom larm om att det brann i en husvagn på Husabergs Udde. Branden kunde släckas, men två personer som befunnit sig i husvagnen avled på platsen.

Tiotalet uttryckningsfordon från räddningstjänst, polis och ambulans tog sig till platsen. Branden var släckt vid 3-tiden och då kunde man konstatera att två personer som funnits i husvagnen avlidit.

En förundersökning om allmän vårdslöshet är inledd och under lördag förmiddag kommer en teknisk undersökning att genomföras på den avspärrade platsen.

- Vi vill inte gå ut med uppgiftyer om kön, ålder eller deras hemvist på grund av händelsens art, säger Torbjörn Roos, vakthavande befäl polisen Region Bergslagen.

Anhöriga är underrättade. 

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-06-08 11:18
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.