09 July 2020
Tipsa: 070-557 67 92

Top Cats spelade i Zinkgruvan

Top Cats lockade folk till Zinkgruvan och dess Gruvmuseum som var plats för konserten. Foto: Christian VargahedTop Cats lockade folk till Zinkgruvan och dess Gruvmuseum som var plats för konserten. Foto: Christian Vargahed

Vädret kunde knappast varit bättre denna lördag när Zinkgruvan Mining återigen bjöd på livemusik vid Knalla gruvmuseum. I år var det det populära rockabillybandet Top Cats som lirade, med Carina & the lemonpickers som förakt.

Gruvområdet kommer verkligen till sin rätt när det fylls av glada människor på detta sättet. Som sig bör så valde flertalet av besökarna att anlända i finsputsade amerikanare, pricken över i:et, som man brukar säga.

I kaffestugan försvann ansjovismackorna som smör i solsken, och rykande färskt kaffe serverades i litervis. Artisterna jobbade galant i värmen, och efter spelningen så såldes det t-shirts, skrevs autografer och togs selfies.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-07-28 13:55
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.