Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
04 March 2021
Tipsa: 070-557 67 92

Kommunen för kritik mot belysning vidare

Det är Förpacknings & Tidningsinsamlingen (FTI) som har ansvar för belysningen vid återvinningsstationer. Det svarar Askersund kommun medborgaren Andreas som förra veckan kontaktade kommunen och frågade varför belysningen vid återvinningen i Hagavägen är så dålig.

Det var i förra veckan som askersundaren Andreas mailade kommunen klagomål om att belysningen på återvinningsstationen vid Hagavägen var under all kritik kvällstid. Kommunen har nu svarat.

“Det är beklagligt att ni inte kan känna er säkra Askersunds kommun har ett samverkansavtal med Förpacknings & Tidningsinsamlingen (FTI). I samverkansavtalet framgår att det är FTI som har ansvaret för belysningen vid våra ÅVS. Vi kommer omgående att framföra era önskemål om att öka belysningen vid ÅVS på Hagavägen”. (ABj)

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-02-22 10:47
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.