Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
02 December 2021
Tipsa: 073-629 83 19

Sociala promenader startar i Askersund

Tidigare i april startade Studieförbundet Vuxenskolan Örebro län vad som visade sig vara väldigt uppskattade "Sociala promenader" för seniorer i Hallsberg. Nu startar man även dessa i Askersund från 28 april.

Vuxenskolan fastslår det hela i ett pressutskick.

“Pandemin har pågått i över ett år och behovet av att träffa andra människor är stort. Vi är många som saknar den sociala gemenskapen och en normal vardag. För att sprida lite hopp och glädje startade vi i mars sociala promenader i Hallsberg. Promenaderna fick ett otroligt fint gensvar och nu kommer vi även att vara på plats i Askersund.

Vi tror att ett trevligt sällskap gör det enklare – och roligare – att ta sig ut på en promenad. I Askersund kan du nu få sällskap Ann Andersson och Elisabeth Sandberg från SV Örebro län. Ann och Elisabeth är högläsare och besöker vanligtvis länets äldreboenden för att sprida glädje, kultur och gemenskap”

PROMENADERNA

Vi promenerar i cirka 30 minuter i centrala Askersund. Vi utforskar närmiljön och pratar om olika ämnen. Vi tar gemensamt ansvar för att alla ska känna sig trygga att delta.

NÄR

Onsdagar, kl. 10.00, med start 28 april

MÖTESPLATS
Fontänen vid Askersunds torg

ANMÄLAN
Ingen anmälan krävs

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-04-21 11:53
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.