10 August 2020
Tipsa: 070-557 67 92

Sjöängen begränsar besökare

Regeringen beslutade den 11 mars om förbud att anordna allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 deltagare. Sjöängen, som är en del av Askersunds kommun, begränsar därför antalet besökare per evenemang i Stora salongen tills vidare.

Följande pressmeddelande skickades ut strax efter kl 16. 

"Med den begränsningen kommer evenemang i Stora salongen att kunna genomföras som planerat då antalet personer som vistas i våra lokaler vid evenemangen inte överstiger 500 personer, detta gäller både publik, medverkande och personal. I de fall som arrangör väljer att ställa in sitt evenemang kommer alla berörda biljettköpare kontaktas för mer information och få pengarna tillbaka. Skulle myndigheternas bedömning ändras har Sjöängen beredskap för att agera utifrån nya direktiv. Vi kommer då att kommunicera detta via vår hemsida och ta kontakt med berörda kunder. Sjöängen följer biljettsystemets Nortics villkor när det gäller eventuell återbetalning av biljettkostnad. Är du smittad av Coronaviruset Covid-19 och/eller är satt i karantän på grund av detta och därför inte kan gå på evenemanget hänvisar vi till respektive arrangör. Generellt krävs att du köpt avbeställningsförsäkringen, men det är upp till respektive arrangör att besluta om återbetalning i andra fall. Precis som alltid ber vi våra besökare att visa hänsyn till varandra. Stanna hemma om du är sjuk och kontakta sjukvården vid behov. Sjöängen, Askersunds kommun följer utvecklingen när det gäller coronaviruset tillsammans med berörda myndigheter och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer"

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2020-03-12 16:23
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.