21 September 2020
Tipsa: 070-557 67 92

Askersund har fått egen Sibylla

Med Landskyrkan i blickfånget kan kunderna mumsa på sina korvar och hamburgare.Med Landskyrkan i blickfånget kan kunderna mumsa på sina korvar och hamburgare.

I onsdags invigdes Sibyllas nya vägrestaurang vid Askersunds södra infart. Nyfikna och intresserade Askersundsbor bjöds på varmkorv med bröd i denna nya länk i snabbmatskedjan.

Korv med bröd är väl det vi förknippar namnet Sibylla med, särskilt äldre medborgare: Korvkiosker som serverar korv, bröd och mos. 

Så är det inte idag. Sibylla i Askersund är det senaste tillskottet i en modern snabbmatskedja med varierad och omfattande meny och 140 restauranger. Askersundsrestaurangen är det senaste tillskottet i den kedjan.

Femton anställda

Sibylla i Askersund drivs av paret Maria och Mikael Skoglund. De har femton anställda till sin hjälp.

- Även om vi mest är inriktade på vägtrafikanterna, hoppas vi kunna bidra till Askersunds utveckling: Att en del av de som stannar till hos oss också passar på att titta på stan, säger Maria och Mikael.

- Askersundsborna är förstås också hjärtligt välkomna hit för att äta lunch eller fika.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-04-11 13:12
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.