Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
28 October 2021
Tipsa: 073-629 83 19

Fortsatta utredningsarbeten i Rönneshytta

Polisen letar åter efter bevis i Rönneshytta. Foto: Christian VargahedPolisen letar åter efter bevis i Rönneshytta. Foto: Christian Vargahed

I dag är polisen åter på plats igen med en stor styrka i Rönne utanför Rönneshytta. Det är fråga om teknisk personal. Bland annat finns drönarpiloter på plats för att flyga över det område där man för några veckor sedan grep en 18-årig man  misstänkt för mordbrand.

Polisen arbetar enligt vittnen på plats med utredningarbeten. Teknisk personal finns med. 

Det var efter att det brunnit flera gånger på fastigheten där mannen är bosatt som polisen kunde gripa mannen. Det är flera bänder som har ett samband. Bland annat en brand där flera uthus förstördes på en gård norr om Vretstorp, där man efter några dagar även hittade kvarlevorna efter en avliden man.

Den 18-årige mannen sitter häktad som skäligen misstänkt för mordbrand. En 55-åring är sedan i måndags omhäktad på sannolika skäl misstänkt för mord, vilket är en högre misstankegrad. Där har polisens misstankar, bevis, stärkts.

Teknisk personal på plats i Rönneshytta. Foto: Christian Vargahed. Teknisk personal på plats i Rönneshytta. Foto: Christian Vargahed.
Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-10-07 12:19
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.