Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
27 January 2021
Tipsa: 070-557 67 92

"Ordna fler P-platser till Harge, det är bråttom"

Askersundaren Sven-Olof har skrivit till kommunen att man bör ordna fler parkeringsplatser vid Harge Uddar. Han anser också att vägen dit är i bedrövligt skick.

Harge Uddar är ett väldigt populärt och vackert promenadstråk vid vattnet. Men det är tajt om parkering. Detta har askersundaren Sven-Olof uppmärksammat och skrivit till kommunen om att de bör åtgärda så snart som möjligt.

Det finns även ett naturreservat där som heter Klåvudden.

“Det är en helt otillräcklig parkering och den pågående pandemin medför att många fler än vanligt söker sig ut i naturen. Därför anser jag att det är mycket bråttom”, skriver Sven-Olof i ett mail till kommunen med förhoppning om att de bättrar på parkeringsmöjligheterna. (ABj)

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-01-11 12:05
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.