14 July 2020
Tipsa: 070-557 67 92

Djur och natur möts i ny bildkonst

Hallå, vad gör du där! Bild av Mattias Nonnen och Anya Blom.Hallå, vad gör du där! Bild av Mattias Nonnen och Anya Blom.

Genom att kombinera teckningar med foto har Anya Blom och Mattias Nonnen skapat fantasieggande bildkonst som efter lördagens vernissage i Sjöängen kan beskådas till slutet av november.

I lördags var det vernissage för en ny konstutställning i Sjöängens konsthall. Fotografen Mattias Nonnen och konstnären Q (som heter Anya Blom) från Lindesberg, har inspirerats av naturen, dess djur, växter, läten och dofter.

Mattias har tagit bilderna och Q har lagt in sina figurer i bilderna, som därmed får en ny och djupare mening. Samtidigt pågår ett bildspel med anknytning till utställningen i stora salongen.

Passa på att se den fantasieggande utställningen som pågår till den 23 november.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-10-27 18:43
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.