Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
27 July 2021
Tipsa: 070-557 67 92

Missing People söker igen

I morgon 17 juni söker Missing People igen efter försvunne Kenneth. Foto: SSRS Vadstena-MotalaI morgon 17 juni söker Missing People igen efter försvunne Kenneth. Foto: SSRS Vadstena-Motala

I morgon, lördag, kommer Missing People att återuppta sökandet efter Mariedammsbon som har varit försvunnen sedan före midsommar.

Förra helgen deltog 45 frivilliga från Missing People Sweden Örebro samt Svenska sjöräddningssällskapet Motala-Vadstena, som sökte i sjön Skiren, i sökandet efter 72-årige Kenneth som inte har hörts av sedan 21 juni.

Per Folkeson från Missing People sa då att eftersom chansen att hitta en person vid liv efter så lång tid är mycket liten så söker man i stället väldigt noga:

- Det är långsamt och noga som gäller så att vi inte riskerar att missa något och så att vi kan vara säkra på att vi har sökt av ytan.

Sök även på hemmaplan

Per Folkeson uppmanade också Mariedammsborna att söka i sitt närområde - trädgårdar och skjul - för det händer att personer som anmälts försvunna hittas i närheten av sitt hem.

Lördagens sökning startar kl. 10.00 och man kan ansluta under dagen. Mer information finns på Missing People Sweden Örebros Facebooksida.

Efterlysning

Polisen i Hallsberg gick ut med en efterlysning förra veckan. 72-årige Kenneth sågs senast i Mariedamm 21 juni. Han har kort grått hår, bär glasögon och är cirka 175 cm lång. Polisen tar emot tips på telefonnummer 11414.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-07-16 11:06
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.