07 August 2020
Tipsa: 070-557 67 92

Mässa i Sjöängen på tisdag

Tre år i rad har Askersunds kommuns näringslivsråd arrangerat jobbmässa på Sjöängen. Tisdagen den 11 februari är det dags för en fjärde gång, men i år har konceptet utvecklats till jobb- och utbildningsmässa, meddelas i ett pressutskick.

Mässan är ett sätt att skapa direktkontakt mellan lokala arbetsgivare och arbetssökande.

"Flera hundra tjänster"
Mässan 2019. Foto: Askersund kommun.

– Det kommer finnas flera hundra tjänster hos de cirka 20 arbetsgivare som är med på mässan. Det gäller både sommarjobb och tillsvidareanställningar. Flera aktörer inom utbildningsområdet medverkar dessutom på mässan, säger Sofia Fredriksson, näringslivsutvecklare i Askersunds kommun.

Utöver arbetsgivarna medverkar även Arbetsförmedlingen, som bland annat finns med för att granska och ge tips om CV.

– Dessutom kan de som är intresserade av att starta eget företag få värdefulla tips och råd om vad de ska tänka på, samt information om kommande starta eget-utbildningar, säger Sofia Fredriksson.

Jobbmässan arrangeras den 11 februari klockan 16.00-18.00 i foajén på Sjöängen. Askersunds kommuns näringslivsråd, som arrangerar mässan, är ett samarbetsorgan mellan Askersunds kommun och företagarorganisationerna Askersund i Centrum, LRF och Företagarna.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2020-02-06 11:14
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.