Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
04 March 2021
Tipsa: 070-557 67 92

Klagomål på belysning vid reningsverk i Askersund

Det är alldeles för dålig belysning vid Reningsverket i Askersund där man lämnar återvinning. Detta anser askersundaren Andreas som skrivit till kommunen och vill se förändring.

Andreas skriver till Askersunds kommun att han går och lämnar återvinningsmaterial flera gånger i veckan vid reningsverket i Askersund.

Han går oftast på kvällen dit och det är då så mörkt där att “man knappt ser var man ska lägga i soporna”

Hans förslag är att öka upp belysningen kraftigt. Ett förslag är strålkastare med rörelsevakt på befintliga träd eller på stolpe vid containerna.

“Våra barn kommer inte få gå dit längre och slänga skräp, så länge det är som det är”, avslutar Andreas skrivelsen. (ABj)

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-02-17 15:43
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.