Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
25 January 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Skyllbergs grabbar slog serieledarna

Skyllberg har fått upp farten och just kvitterat Norrköpings ledning. Foto: Ellen ElofssonSkyllberg har fått upp farten och just kvitterat Norrköpings ledning. Foto: Ellen Elofsson

FOTBOLL: Under lördagen var det toppmatch på Skyllbergsvallen. SIK Pojkar 15 tog emot serieledarna IFK Norrköping och lyckades vinna med 2-1 (1-1).

Det var bortalaget som skulle ta ledningen med 1-0 i matchminut 18 med ett skott utifrån som SIK-målvakten fick släppa förbi sig. Men spelet var jämnt och SIK kom mer och mer in i matchen och kunde få in en kvittering till 1-1 i matchminut 28 av Amir Hossein Mohammadi som också leder seriens skytteliga med hela nio gjorda mål på fem spelade matcher.

"Bästa vinsten på länge"

Oavgjort stod sig in i paus och i andra halvlek skulle SIK visa ett fint anfallsspel som tidigt skulle ge resultat och SIK-ledning, I matchminut 44 gör Amir 2-1 till SIK och detta står sig hela matchen ut. En viktig tre poängare och tränare Sanjin Kozomara var glad och lättad efter matchsignalens slut efter att ha varit nervös.

Grattis till vinsten, hur känns det?

- Tack, riktigt bra, bästa vinsten på länge. Norrköping ligger etta och vi trea, fortsätter vi så här tar vi oss uppåt i tabellen.

Nu har ni spelat några matcher i en ny serie och med tuffare motstånd, hur tycker du att laget kommit in i P15 Regional Västra?

Höjer målsättning

- Klart över förväntan, målet var ju topp sex och det lär vi steppa upp lite. Det är grymt, andra halvlek idag är fantastisk, vet inte hur mycket vi springer. Nu har vi ryckt ifrån och hoppas att vi ska kunna hålla topp tre.

Hur ser du på kommande matcher och på avslutningen av serien?

Vi spelar oktober ut, mycket kan hända, många vinster, ler en nöjd tränare som går in till laget för att hurra!

Kommentera artikeln
Publicerad: 2020-09-05 21:37
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.