Gå till innehåll
Askersund / Kultur
Fyra barn, tre flickor och två pojkar, springer nerför en stig i en park, håller hand och ler. Träd och ett hus syns i bakgrunden, med några människor som går i fjärran.

Vecka 28 bjuder på många aktiviteter för barn i Askersund. Pressfoto: Aksersunds kommun

Mycket kul väntar
under Barnveckan

Publicerad: 3 July 2024 15:44

Under nästa vecka, med start måndag 8 juli, är det återigen dags för Barnveckan i Askersund. Under hela veckan kan invånare och besökare i kommunen vänta sig massor med roliga saker för barn.

Barnveckan arrangeras av Visit Askersund i samarbete med en rad olika företag och föreningar. De flesta av veckans aktiviteter är dessutom gratis.  

– Den här veckan ska alla kunna roa sig och prova på nya saker - helt enkelt en vecka för alla att må bra och fylla ryggsäcken men fina upplevelser, säger Claudia Lewandowski, besöksnäringsutvecklare på Visit Askersund, via ett pressmeddelande.

Bidrar genom sponsring

Årets upplaga av Barnveckan bjuder på ett riktigt fullmatat program. Vad sägs till exempel om hinderbana och hoppborgar, häst- och vagn, det populära glassloppet, bio, pyssel dans och musik, bland mycket annat.

– Jag vill rikta ett stort tack till alla lokala företag, föreningar och privatpersoner som engagerar sig ideellt eller genom att bidra genom sponsring. Det är de som gör den här veckan möjlig och det betyder mycket för många, säger Claudia Lewandowski.

För att se hela programmet för Barnveckan, se www.visitaskersund.se/barnveckan

Annons

askersund