Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
07 July 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Konsert med filmmusik från alla tiders Bond

SkaraBorgBigBand bjuder på en konsert fylld av 60 år med låtar från James Bond. 5 februari kommer de till Sjöängen för att spela. - Det har aldrig gjorts något liknande i Sverige, säger Per-Olof Clifford Johansson.

Per-Olof Clifford Johansson, som är med och driver SkaraBorgBigBand, vill förtydliga att deras planerade konsert i Askersund inte är inställd.

– Det kommer så mycket info om nya restriktioner att den tilltänkta publiken tror att allt blivit inställt! Faktum är att det är möjligt och inga problem att gå på konsert i en lokal som tar upp till 500 personer bara man visar covidpass.

– Detta faktum drunknar i all negativ info. Det bör vara en majoritet av svenskarna som har ett covidpass, så alla kan känna sig trygga i lokalen, säger Per-Olof.

Vad är det då för band och konsert som kommer till Askersund?

– SkaraBorgBigBand innehåller gästsolister från Broadway till Duvemåla, det är en konsert med extra allt.  Faktum är att det aldrig gjorts något liknande i Sverige. 

– Vi spelar filmmusiken från Bondfilmerna i kronologisk ordning 1962-2021. Intresset för James Bond har aldrig varit större, avslutar Per-Olof Clifford Johansson. (ABj)

Kommentera artikeln
Publicerad: 2022-01-04 17:59
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.