06 July 2020
Tipsa: 070-557 67 92

Expedition till Askersund

Anders Lundin kommer till Askersund och Sjöängen 23 augusti med sitt evenemang "Expedition livet". Biljetter släpps från måndagen. 

"Expedition Livet" tar avstamp i människans första steg på savannen och landar i en treårings avtryck i lekplatsgruset. På vägen passerar vi urskogar, oceaner, sommarstugor, Skansen, fel hotell i Ystad och hamnar till slut i TV-soffan hemma, står att läsa i pressutskick från Askersunds kommun.

Anders Lundin har lett TV-programmen "Expedition Robinson", "Melodifestivalen", "Bullen", "Allsång på Skansen" och på senare år "Allt För Sverige".

I 15 år medverkade han i krogshowen REA, han föreläser, skriver manus, medverkar i långfilmer och TV-serier, har gjort barnföreställningar och naturfilmer och en hel del radioprogram.

- Anders är en av våra mest folkkära programledare. I hans föreställning får vi ta del av funderingar och låtar samtidigt som det blir humor! Hösten på Sjöängen blir helt fantastisk, säger Daniel Eriksson, scenkonstchef. 

Under måndagen kl. 10 släpptes biljetterna på www.visitaskersund.se

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-05-27 12:26
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.