28 Maj 2020
Tipsa: 070-557 67 92

Åhlins är "Årets företagare 2019"

Leif, Joakim och Lars Åhlin. Foto: Alf AnneborgLeif, Joakim och Lars Åhlin. Foto: Alf Anneborg

I onsdags delade föreningen Företagarna i Askersund ut sitt årliga pris till Årets företagare. Priset gick den här gången till Åhlins Allvarumarknad.

Motivering:

”Har funnits på den lokala marknaden i 60 år, sedan 1959 och säkerställt att kunderna har tillgång till ett komplett sortiment, bra kompetens och mycket bra service. På den extremt konkurrensutsatta marknaden har verksamheten och ekonomin utvecklats bra. Stort fokus på nöjda kunder”

Stig Åhlin startade företaget som radio-och TV-affär. Idag är Åhlins Allvarumarknad ett vitvaru- och elektronikvaruhus med ett brett sortiment som drivs av sönerna Lars och Leif Åhlin. Tredje generationen, Leifs son Joakim, är uppenbarligen beredd att ta över om några år.

Förklaringen till att företaget lyckas överleva i den stenhårda konkurrensen kan nog bäst sammanfattas med två ord: Service och bemötande.

Sammanlagt arbetar fem personer idag i Åhlins Allvarumarknad.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-06-06 10:10
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.