04 April 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Lindgren kvar i Indianerna

SPEEDWAY: Indianernas lagkapten Ludvig Lindgren fortsätter köra för klubben även nästa säsong. Lindgren förlängde kontraktet med två år. Denna nyhet gick Indianerna ut med på sin hemsida under måndagen. 

- Det är med stor glädje vi ser en förlängning med Sveriges bästa lagkapten. Han var den förste förare jag kontaktade när jag tog över som lagledare och tillsammans har vi format arbetet med ”laget före jaget” i praktiken. När Ludde ville skriva ett långsiktigt avtal var det ingen tvekan om att förlänga hans tjänster med två år, konstaterar lagledare Peter Johansson.

Ludvig Lindgren sammanfattar säsongen 2018.

- Något att bygga på absolut. Laget nådde sitt mål för säsongen, men det gav absolut lite av en dålig eftersmak efter slutspelsuttåget mot Smederna. För egen del var det en ganska konstig säsong, jag gjorde inga superresultat men körde fler matcher på ordinarie plats än förra säsongen. Jag uppnådde tyvärr inte mina mål för säsongen, och nu vill jag bara att nästa säsong ska börja.

-  Jag kommer fortsätta på något jag redan börjat med i slutet av 2018. Där jag har börjat byggt på teamet runt om mig så jag inte ska stå själv hela tiden, det är något jag saknat förut. Men jag kommer förbättra och förnya mycket både med mig själv och med maskinerna jag åker på. Så 2019 kommer bli väldigt intressant, fastslår Ludvig Lindgren.

Kommentera

Skriv helst under eget namn. Håll dig till ämnet och håll en hyfsad ton. Visa respekt för andra som kommenterar och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Gillar Indianerna.
Jag skulle väldigt gärna se Joel Andersson i Indianerna nästa år. Eller har han hamnat "i frysboxen" hos Indianerna för all framtid?
2018-09-24 17:26
Gillar Indianerna.
Jag skulle väldigt gärna se Joel Andersson i Indianerna nästa år. Eller har han hamnat "i frysboxen" hos Indianerna för all framtid?
2018-09-24 17:26
Publicerad: 2018-09-24 16:19
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.