04 April 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Guldpokal hem till Dansstudion

I lördags var det dags igen för Kumlatjejerna Ida Modin och Ronja Carlestav att tävla i Slow, en växande dansstil i både Sverige och andra länder. I Södertältje kunde de nu följa upp en tidigare seger i Söderhamn med nytt guld.

Ida Modin och Ronja Carlestav har fått smak på guldpokaler.

Tjejerna genomförde lördagens tävlingen i Södertälje med bravur. Det var första tävlingen i Sveriges högsta klass i Slow par med väldigt hård konkurrens men det stoppade inte tjejerna från Dansstudion i Hallsberg.

De gick ut på dansgolvet med ett självförtroende och bra coachning från tränare Charlotta Helgesen. Och de vann igen , grymt imponerande och med vilken glädje sen! Överst på prispallen och guldpokalen med sig hem till Dansskolan för mer träning.

Nästkommande tävling i slowpar ligger i maj månad då tjejerna ska tävla på SM i Västerås.

Kommentera

Skriv helst under eget namn. Håll dig till ämnet och håll en hyfsad ton. Visa respekt för andra som kommenterar och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Publicerad: 2018-03-11 18:46
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.