04 April 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Bil brann i garage i Järsjö

En person förd till USÖ

Sex brandbilar ryckte ut till företagsbyn i Järjsö mellan Kumla och Hallsberg. Foto: Jonas Classon

SOS Alarm rapporterade vid kl 17 på söndagen att det brann i ett garage i Järsjö företagsby. En person hade setts springa ut ur garaget där en bil uppgavs brinna. Rökutvecklingen var kraftig. Det lär finnas gasflaskor i byggnaden med åtföljande explosionsrisk.

Enligt uppgift från platsen åkte en ambulans snabbt iväg med blåljusen påslagna, troligen med en skadad person. Personen visade sig senare ha rökskador.

Sex brandbilar fanns till en början på plats. Räddningstjänsten i Byrsta ligger nära platsen för branden men även bilar från Örebro var där.

Vid 20-tiden var branden i en verkstadslokal ännu inte helt under kontroll men delar av insatsstyrkan kunde lämna. (Uppdaterad version)

Kommentera

Skriv helst under eget namn. Håll dig till ämnet och håll en hyfsad ton. Visa respekt för andra som kommenterar och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Publicerad: 2015-02-15 16:59
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.