06 December 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Över hälften har tänkt på låt till begravning

I en undersökning som Fonus har gjort tillsammans med Kantar Sifo svarar mer än hälften av svenskarna (52 %) att de någon gång tänkt "Den här låten vill jag ha på min begravning". Att tänka på musiken till sin begravning är något som engagerar, både i forum på internet och i samtal mellan människor. 

Så här säger Fredrik Pettersson på Fonus i Kumla

- Musiken är något för människor att samlas kring och som kan göra ceremonin väldigt personlig. En gång har vi spelat låten "For evigt" med Volbeat på en begravning, det var ett väldigt personligt val och det är faktiskt den enda gången vi i Kumla har spelat den.

Fredrik har också tagit fram en topplista på de vanligaste begravningslåtarna i just Kumla. 

- Flyttfåglarna

- Koppången 

- Air 

- Tröstevisa 

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-01-21 17:04
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.