25 Februari 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Slår ett slag för nykter körning

Halloween har blivit allt mer populärt att fira med fester och maskerader bland barn och unga. Ibland blir det lite sent och många unga önskar nog att du som pappa eller mamma hämtar från festen. Kanske vill man inte åka buss hem mitt i natten klädd som vampyr eller häxa.

Var tacksam för dessa nattliga körningar, även om de ibland kan kännas jobbiga. Det är ett bra betyg till dig som förälder att ditt barn vill att du ska hämta och kanske också skjutsa hem en kompis.

Se det som en förmån att få lite kvalitetstid med ditt barn på armlängds avstånd.

Jag vill slå ett slag för nykter körning och vill ge dig som förälder tipset att vara helt nykter så du inte äventyrar din, ditt barns och andras säkerhet då du ska ut i Halloweennatten och köra bil.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2015-10-27 22:52
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.