28 November 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Snö och sol till Sydnärke

SMHI har gått ut med en klass 1-varning för snöfall under natten och under fredagsförmiddagen i Örebro län. De största snömängderna förväntas i södra länet.

Under kvällen och natten sprider sig kalluften söderut med nordliga vindar och regnet kommer successivt gå över i snöfall. Samtidigt avtar snöfallet i norr och efterhand klarnar det upp, skriver SMHI på sin hemsida.

Snöfallet kan leda till hala vägbanor, så trafikanter uppmanas att ta det försiktigt. En titt på fredagens väder visar även en sol för kommunerna i Sydnärke från morgon till eftermiddag. Och det var ju inte igår! (ABj)

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-11-28 11:49
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.