05 December 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Kända ansikten sparkar i Pålsboda

Det är inte varje dag man kan springa på Glenn Hysén eller artisten Andreas Johnson i lilla Pålsboda men på lördag finns möjligheten.

 

Pålsboda Goif möter nämligen ”Gamla Goa Gubbar” med bland andra Brolle, Andreas Johnson, Glenn Hysén, Magnus Samuelsson, Magnus Erlingmark och Emil Kåberg Kl 15 sparkas matchen igång.

Brolle med ny gäst

På kvällen spelar Brolle i Folkets park, förra året hade han med sig Nanne Grönvall som gästartist, i år får Andreas Johnson sprida stjärnglans. Det är med andra ord upplagt för en riktig kanonkväll i Pålsboda. (JO)

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2014-07-18 13:55
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.