02 December 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Fönsterkrossare i farten

Tre olika anmälningar om fönsterkross har inkommit från helgen. Två av anmälningar är från Laxå och en från Hallsberg.

Den första anmälningen från Laxå berör en butikslokal vid torget som mellan fredag kväll och lördag morgon fått ett skyltfönster krossat. Den andra fönsterkrossen i Laxå inträffade på Revirvägen.

Tidpunkt, mellan fredag eftermiddag och söndag morgon. Här är det en bostadsfastighet som fått ett fönster krossat. Från Hallsberg inkommer en anmälan om att fem glasrutor på Stocksätterskolan förstörts, mellan torsdag och fredag. 

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-11-04 11:52
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.