28 November 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Länets vårdelever
ska få inspiration

Torsdag 11 april arrangerar Vård- och omsorgsprogrammet på Alléskolan en inspirationsdag modell större. Kommuner, regionen, universitetet, facket samt några andra aktörer får möjlighet att presenterar sig för regionens olika elever.

- Detta är en dag för regionens ungdomar som går på vård- och omsorgsprogrammet i Lindesberg, Karlskoga, Örebro och Hallsberg, , berättar Ulrica Trossö, ansvarig på Allé. 

- Marie Kilk från Sydnärkes utbildningsförbund kommer att vara dagens konferencier och vi kommer även att få lyssna till en person som genomgått en stor hjärtoperation och livet som följer med detta.

Från  kommunerna kommer  personal som arbetar inom branschen och med uppgift att inspirera ungdomarna till det kommande yrket.  Och när kommunerna visar upp sig får de kanske möjlighet att hitta semestervikarier. Se där, en av flera tankar med inspirationsdagen.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-03-19 19:45
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.