11 Juli 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Åkesson (SD) till Sydnärke

Sverigedemokraternas partiledare Jimmy Åkesson kommer att besöka Laxå och Askersund i veckan i sin kampanjresa inför EU-valet. 

Åkesson kommer till torget i Laxå kl 17:30 under torsdagen och från kl 10 under fredagen finns han på plats vid torget i Askersund. Kl 11:30 ska han sedan vara i Motala.

I pressinfo som skickats ut står följande.

"Jimmie Åkessons kampanjresa inför EU-valet går nu in på sin tredje och sista vecka. Han kommer under den här veckan att besöka 37 orter runt om i landet för att stödja partiets kommunföreningar.

Mikael Eriksson, stabschef hos Jimmie Åkesson, kommenterar:

"Till skillnad från förra valturnén så kommer inte Jimmie Åkesson denna gång att hålla tal inför stora torgmöten, utan syftet är att träffa partiet och hjälpa till i kampanjarbetet. Både första och andra veckan har varit oerhört lyckade och kampanjresan fortsätter ända fram till valdagen"

Karl
Vad ska den turnen tillföra för synnergi effekter?
2019-05-20 7:57
Svennis
Åkesson har mycket att stå till svars för under den senaste veckans händelser, b.la Peter Lundgrens agerande mot en partikollega och efter uteslutningen av Kristina Winberg som förmodligen offrades på grund av händelsen gällande Peter Lundgren. Sedan det senaste förslaget gällande inskränkningar av public service b.la avvecklingen av Sveriges Radios P3. Ni känner förmodligen igen detta agerande som hände i Tyskland på 40-talet mycket skrämmande utveckling. Man kan sammanfatta. den senast veckan med att uttrycka det med SKÄMS SVERIGEDEMOKRATERNA OCH VET HUT:!!!
2019-05-21 16:13
(S)vensk (D)umhet
Jimmy Åkesson på valturné. Hur kan han se sina väljare i ögonen efter att ha uttalat sitt stöd för en EU-parlamentariker som i fyllan och villan gör otillbörliga närmanden mot en kvinnlig partikamrat? Det måste väl ändå betraktas som ett brott mot den etik som gäller för en politiker, att dricka så mycket alkohol att det egna omdömet går förlorat och uppför sig på ett sätt som leder till polisanmälan. Det verkar som varken Jimmy Åkesson eller Peter Lundgren förstår att ett förtroende måste förtjänas och det som nu hänt är definitivt inget som inger något förtroende varken för deras agerande eller ursäkter.
2019-05-21 20:19
K.V.M
Svennis. SD har ju rätt. P3 är ju så långt ifrån opartiska man kan komma. Bara förnekare typ Bagdad Bob säger något annat.
2019-05-21 20:29
Emma Larsson
Svennis, men vem ska den som vill ha mindre invandring till Sverige rösta på? Finns ju inget alternativ till SD. Spelar ingen roll vad moderaterna säger i opposition, varje gång de kommer till makten blir det rekord i invandring. Sossarna säger att det ska vara en restriktiv invandring men ändå öppnar man för en enorm anhörighetsinvandring. Vilka skolor ska dessa barn gå i? Vilka läkare ska ta hand om dessa? Sverige har tyvärr inte råd att vara världens samvete längre.
2019-05-21 20:44
Anders Persson
Hur han kan se väljare i ögonen...ja bra mycket bättre än andra politiker som lovar och svär en sak sen gör något helt annat. Sen dåligt uppförande från individer tycker självklart inte jag heller om, speciellt om det gäller ofrivilliga närmanden. Men var ju inte Åkesson som gjorde detta samt så mycket skit andra politiker gör hela tiden som också polisanmäls som felaktiga avdrag, skattefusk, olagliga bottenfärger (miljöbrott) mm men det skall bara sopas under mattan. Så även om man inte är SD så närmar man sig med stormsteg då SD och KD är de enda som känns genuina och inga jädra lögnare till partier.
2019-05-21 23:21
Roffe
Jag föreslår att ni som vill att Sverige ska lämna EU röstar på Landsbygdspartiet oberoende. Dom vill ha att Sverige ska lämna EU. Våra 8 partier i våran riksdag vill samtliga att Sverige ska vara kvar i EU. Vad SD säger eller gör har ingen betydelse i sak.
2019-05-22 1:23
Lars Larserhielm
Emma: Du har ju Alternativ för Sverige att rösta på, de verkar vara väldigt måna om att stoppa invandringen helt och hållet. Svennis: Åk dit och säg det till honom då.
2019-05-22 10:28
K.V.M
När ivern att framstå som en så god människa som möjligt tar allt sunt förnuft slut. Om människor kunde stanna upp och lyssna på vad SD säger och tycker egentligen så skulle nog långt mer än hälften av Sveriges befolkning stödja SD. Men istället så härskar rädslan att bli stämplad som en ond människa och tävling uppstår om vem som kan vräka ur sig dom värsta och mest fruktansvärda kommentarerna om SD.
2019-05-22 12:59
Stina
Tror man att det bara är på SD tillställningar det tafsas så är man helt ute o cyklar !
2019-05-22 17:12
Quid pro quo
Politiker av idag är inne i ett karriäryrke och därmed har politiker bortsett från det faktum att deras yrke bygger på förtroende från sina väljare. Yrkesetik inom politiken tycks saknas.
2019-05-22 17:22
Ingrid
Åtminstone en tredjedel av i Sverige verksamma läkare har utländsk bakgrund. Och det råder inte överskott på läkare...
2019-05-23 16:39
K.V.M
Ingrid. Vad menar du med det?
2019-05-23 20:19
Ingrid
Att vi behöver invandrarna.
2019-05-24 6:10
kg
Sd är det enda alternativet
2019-05-24 8:35
Quid pro quo
@KG ”Sd är det enda alternativet”. Tycker du så därför att SD:s förtroendevalda är de som genom åren misskött sig mest?
2019-05-24 12:26
K.V.M
Ingrid. Är alla som inte är födda i Sverige läkare? Förstår inte vad du menar?
2019-05-24 14:32
K.V.M
Om man ska räkna upp vilka partier som har haft flest skandaler i sitt parti så ligger väl Sossarna bra till för att knipa en förstaplats. Sverigedemokraterna når nog inte ens upp till hälften av vad dom äldsta partiernas förtroendevalda hunnit med
2019-05-24 15:57
Svennis
SD;s anhängare är snabba på att förneka och skylla allt på andra partier och så låssas dom att inte förstå när fakta presenteras. Tack Ingrid om din synpunkt om våra läkare.
2019-05-25 14:13
Fredrik
Till K.V.M. Ja det vore ju konstigt annars då SD funnits i typ 25 år och Socialdemokraterna typ 125 år. En väsentlig skillnad mellan t.ex. sossarna och SD är det ska extremt mycket till för att bli utesluten från SD. Det finns en diger samling som innehåller järnrör, taffsande och diverse rasistiska kommentarer men partiet fördömer aldrig opassande agerande eller kommentarer. Givetvis finns de rötägg inom de övriga partierna men där blir man utesluten om man missköter sig.
2019-05-25 17:58
Quid pro quo
@K.V.M: Det kan nog vara som du skriver att S har fler skandaler än SD men då ska man ha klart för sig att S bildades 1889 och SD 1988. Mot den bakgrunden har SD tagit ikapp mycket av det 100-åriga försprång som S har.
2019-05-25 18:43
K.V.M
I SVT's slutdebatt så vädrade ju sossarnas kandidat sin avundsjuka mot en annans kandidats sportbil och handväska... Känns som att sossarna inte tror på sin egna politik och istället går till personliga påhopp. Kunde däremot inte höra ett enda påhopp från SD's sida.
2019-05-26 7:56
K.V.M
Kan konstatera att det råder kapplöpning när det gäller att hitta på olika sätt att svartmåla SD. Trots det så har dom gått framåt i alla val dom senaste åren och ser ut att bli det näst största eller kanske det största partiet i Sverige nu i EU valet. Det kanske är så att folket börjar förstå att dom flesta andra partierna bara är intresserade av att sprida skit och tala illa om SD medans SD är intresserade av att få Sverige på fötter så att alla medborgare får det bättre och kan känna sig tryggare.
2019-05-26 10:38
Märkligt
@K.V.M: Efter att ha läst senaste inlägget blir jag bekymrad. Skrivningen tyder på att SD skulle vara det enda partiet som värnar om Sverige och dess befolkning. Betyder det att övriga partier ska betraktas om landsförrädare?
2019-05-26 16:33
Kenta
Kan ta del av rapporter om att SD utsatts för diverse olika attentat då någon eller några tagit bort deras valsedlar från x antal vallokaler idag. Det är ett oerhört allvarligt slag mot demokratin och yttrandefriheten samtidigt som det säger väldigt mycket om hur illa ett demokratiskt parti behandlas i Sverige 2019. Hade det skett i något land hade svenska regeringen riktat skarp kritik mot det landet. Vi får se nu om regeringen är så renhåriga att dom fördömer valfusket i Sverige eller om dom väljer att tiga och återigen tiga..?
2019-05-26 17:51
K.V.M
Märkligt Med tanke på hur många av dom andra partierna missköter Sverige så kan man ju undra vilka avsikter dom egentligen har eller om det bara rör sig om ren och skär inkompetens..
2019-05-27 12:25
Märkligt
@K,V.M: Som tur är har SD ännu inte fått chansen att missköta Sverige. Det blir märkligare och märkligare för nu finns det endast inkompetens inom andra partier men inte inom SD. Igår skedde ytterligare en skandal inom SD (men i detta fall även M) och då i Sölvesborgs kommun där Åkessons sambo är kommunstyrelsens ordförande. Hur nära partitoppen ska skandaler behöva komma för att SD:s väljare ska tappa förtroendet för ett parti med sådana företrädare? Politiker kan inte uppträda hur som helst bara för att de tillhör en beslutande överklass. ”Någon j-a ordning” borde finnas även inom politikernas etikuttolkande
2019-05-28 7:37
K.V.M
Märkligt. Du gör skäl för ditt namn. För att det är märkligt hur du läser och tolkar nyheter. Kan bara konstatera att SD går framåt i samtliga kommuner i Sverige. Ja du läste rätt. I 100 % av Sveriges kommuner så ökade stödet för SD i EU-valet. Trots idogt arbete från andra partier med att smutskasta SD och måla upp dom som onda.
2019-05-28 16:08
Svennis
K.V.M Det är lätt att bli populär och lova guld och gröna skogar när man inte behöver ta något ansvar och inte berättar hur detta ska finansieras. Ni bör veta ni som tidigare röstade på te.x Socialdemokraterna att SD är ett extremt högerparti och om de kommer till makten så bryr sig SD föga om arbetarklassen. Man siktar in sej på de grupper i samhället som är missnöjda med nuvarande regering. Men vad ni kommer att bli besvikna när SD:s verkliga politik kommer att visa sig.med inriktning mot de rika och välbeställda i samhället.Tänk efter före och låt er inte bli lurade , slå vakt om demokrati och rättvisa och ett medmänskligt samhälle. SD är så långt ifrån Robin Hood som man kan tänka sig.
2019-05-29 11:42
K.V.M
Svennis. Det finns ett ordspråk som är ungefär Alla mina väninnor har avrådidt mig från att gifta mig med den mannen. Alltså är dom avundsjuka... Det är så med SD. Eftersom så många blir så arga och upprörda över SD så har dom antagligen helt rätt. Varför är det annars så himla viktigt att tala illa om SD hela tiden?
2019-05-29 20:47
Svennis
K.V.M Man blir upprörd över ett främlingsfientligt, rasistiskt, odemokratiskt parti med rötterna i nazismen och som vill begränsa yttrandefriheten genom att begränsa Public Servic. Ett sådant parti kommer jag fortsättningsvis att bekämpa och det hör inte hemma i ett demokratiskt land som Sverige.MEDMÄNSKLIGHET, YTTRANDEFRIHET OCH DEMOKRATI TILL MEDBORGARNA I SVERIGE.
2019-05-30 15:05
Roffe
Helt otroligt. Jimmie gör ett besök. Människor skriver om det i veckor efter besöket. Jimmie hamnar i centrum. Finns det någon som är det minsta förvånad över att SD ökar sitt stöd bland väljarna val efter val längre. Det är precis det här SD "Jimmie" vill. Och vi alla som skriver här är delaktiga i det.
2019-05-30 16:04
K.V.M
Roffe. Jag har verkligen inga problem med att SD ökar. Det är bara ett tecken på att människor där ute har sunt förnuft. Dom pekar på saker som dom mer etablerade partierna misslyckats totalt med och i flera fall helt enkelt bara struntat i. Det är därför som så många blir upprörda och kapplöpning om vem som kan smutskasta SD mest uppstår. Om ett parti väcker känslor på det sättet så kan dom verkligen inte ha fel. Det är väl inte värre om SD får publicitet än något annat parti Roffe?
2019-05-30 17:53
Svennis
Roffe Du har helt fel tystnad och att man låter ett parti uttala sig utan att det väcker reaktioner det gynnar ett parti att sprida sin propaganda. Det är häpnadsväckande att inte fler människor tar strid mot SD typiskt svenskt att det är bäst att ingenting säga. Fegt och ryggradslöst av de flesta svenskar. Jag tar kampen mot SD så fort tillfälle ges för att bemöta SD:s olika uttalande och dess politiska agenda. Diktaturer och främlingsfientliga partier älskar tystnad och det ska vi inte tillåta vi som kämpar för demokrati och rättvisa.
2019-05-30 19:32
Roffe
K.V.M Jag har heller inga problem med det. Jag ville bara belysa det faktum att alla som skriver om SD bidrar till att SD får ökat stöd. Det ena ger det andra.
2019-05-30 21:12
Svennis
Roffe Du är en SD anhängare och du vill att vi inte bemöter SD:s olika uttalandet och du har helt fel i att alla som skriver om SD bidrar till ökat stöd till partiet. Mitt syfte är att belysa vilket odemokratiskt och främlingsfientligt parti SD är och få folk att inse att man inte ska rösta på ett sådant parti och minska antal anhängare. Kampen för demokrati rättvisa och medmänsklighet fortsätter oavsett vad K.V.M och Roffe tycker.
2019-05-30 21:34
Roffe
Och kommentarerna fortsätter. Vilket är bra för SD. Tänk vad bra att det finns så många som bidrar till det.
2019-05-30 21:51
K.V.M
Det pratas väldigt mycket om SD och dom allra flesta har väldigt negativa åsikter om SD. Det SD pekar på är att invandringspolitiken i Sverige inte alls fungerar. Jag håller fullständigt med om det. Om man med objektiva ögon studerar hur väl invandrare kommer i arbete och inte försöker gömma undan alla arbetslösa invandrare i några åtgärder så är det ju uppenbart att politikerna i Sverige har misslyckats enormt. Jag vet inte om det är att vara odemokratisk och eller rasist att påpeka att invandringspolitiken i Sverige inte fungerar..?
2019-05-31 11:10
Svennis
K.V.M det tar tid för de nyanlända att komma in i det Svenska samhället och lära sig språket prova själv att bosätta dig i ett annat land får du se hur fort du lär dig te.x Italienska eller Spanska och hur lång tid det skulle ta för dig att få jobb. Vi gömmer inte undan invandrare i åtgärder mer än de långtidsarbetslösa Svenskar som sätts i olika åtgärder under lång tid och då kan de dessutom Svenska språket. Felaktig propaganda det är vad K.V.M ägnar sig åt..
2019-06-01 16:48
K.V.M
Svennis. Det du säger är enbart dina speciellt utvalda åsikter. Det brinner bilar med jämna mellanrum i speciellt invamdrar täta områden. Blåljuspersonal vågar inte gå in i alla områden för dom riskerar sina liv då. Det är verkligen inte vad jag kallar en lyckad integration. Men det är inte din bil som brinner. Det är inte din dotter som inte får umgås med killar. Det finns en anledning till att SD går framåt i hela Sverige. SD är det enda partiet som vågar peka på det som inte fungerar i Sverige, dom andra sopar det under mattan och talar illa om SD.
2019-06-02 20:13
Karl
Vad ska den turnen tillföra för synnergi effekter?
2019-05-20 7:57
Svennis
Åkesson har mycket att stå till svars för under den senaste veckans händelser, b.la Peter Lundgrens agerande mot en partikollega och efter uteslutningen av Kristina Winberg som förmodligen offrades på grund av händelsen gällande Peter Lundgren. Sedan det senaste förslaget gällande inskränkningar av public service b.la avvecklingen av Sveriges Radios P3. Ni känner förmodligen igen detta agerande som hände i Tyskland på 40-talet mycket skrämmande utveckling. Man kan sammanfatta. den senast veckan med att uttrycka det med SKÄMS SVERIGEDEMOKRATERNA OCH VET HUT:!!!
2019-05-21 16:13
(S)vensk (D)umhet
Jimmy Åkesson på valturné. Hur kan han se sina väljare i ögonen efter att ha uttalat sitt stöd för en EU-parlamentariker som i fyllan och villan gör otillbörliga närmanden mot en kvinnlig partikamrat? Det måste väl ändå betraktas som ett brott mot den etik som gäller för en politiker, att dricka så mycket alkohol att det egna omdömet går förlorat och uppför sig på ett sätt som leder till polisanmälan. Det verkar som varken Jimmy Åkesson eller Peter Lundgren förstår att ett förtroende måste förtjänas och det som nu hänt är definitivt inget som inger något förtroende varken för deras agerande eller ursäkter.
2019-05-21 20:19
K.V.M
Svennis. SD har ju rätt. P3 är ju så långt ifrån opartiska man kan komma. Bara förnekare typ Bagdad Bob säger något annat.
2019-05-21 20:29
Emma Larsson
Svennis, men vem ska den som vill ha mindre invandring till Sverige rösta på? Finns ju inget alternativ till SD. Spelar ingen roll vad moderaterna säger i opposition, varje gång de kommer till makten blir det rekord i invandring. Sossarna säger att det ska vara en restriktiv invandring men ändå öppnar man för en enorm anhörighetsinvandring. Vilka skolor ska dessa barn gå i? Vilka läkare ska ta hand om dessa? Sverige har tyvärr inte råd att vara världens samvete längre.
2019-05-21 20:44
Anders Persson
Hur han kan se väljare i ögonen...ja bra mycket bättre än andra politiker som lovar och svär en sak sen gör något helt annat. Sen dåligt uppförande från individer tycker självklart inte jag heller om, speciellt om det gäller ofrivilliga närmanden. Men var ju inte Åkesson som gjorde detta samt så mycket skit andra politiker gör hela tiden som också polisanmäls som felaktiga avdrag, skattefusk, olagliga bottenfärger (miljöbrott) mm men det skall bara sopas under mattan. Så även om man inte är SD så närmar man sig med stormsteg då SD och KD är de enda som känns genuina och inga jädra lögnare till partier.
2019-05-21 23:21
Roffe
Jag föreslår att ni som vill att Sverige ska lämna EU röstar på Landsbygdspartiet oberoende. Dom vill ha att Sverige ska lämna EU. Våra 8 partier i våran riksdag vill samtliga att Sverige ska vara kvar i EU. Vad SD säger eller gör har ingen betydelse i sak.
2019-05-22 1:23
Lars Larserhielm
Emma: Du har ju Alternativ för Sverige att rösta på, de verkar vara väldigt måna om att stoppa invandringen helt och hållet. Svennis: Åk dit och säg det till honom då.
2019-05-22 10:28
K.V.M
När ivern att framstå som en så god människa som möjligt tar allt sunt förnuft slut. Om människor kunde stanna upp och lyssna på vad SD säger och tycker egentligen så skulle nog långt mer än hälften av Sveriges befolkning stödja SD. Men istället så härskar rädslan att bli stämplad som en ond människa och tävling uppstår om vem som kan vräka ur sig dom värsta och mest fruktansvärda kommentarerna om SD.
2019-05-22 12:59
Stina
Tror man att det bara är på SD tillställningar det tafsas så är man helt ute o cyklar !
2019-05-22 17:12
Quid pro quo
Politiker av idag är inne i ett karriäryrke och därmed har politiker bortsett från det faktum att deras yrke bygger på förtroende från sina väljare. Yrkesetik inom politiken tycks saknas.
2019-05-22 17:22
Ingrid
Åtminstone en tredjedel av i Sverige verksamma läkare har utländsk bakgrund. Och det råder inte överskott på läkare...
2019-05-23 16:39
K.V.M
Ingrid. Vad menar du med det?
2019-05-23 20:19
Ingrid
Att vi behöver invandrarna.
2019-05-24 6:10
kg
Sd är det enda alternativet
2019-05-24 8:35
Quid pro quo
@KG ”Sd är det enda alternativet”. Tycker du så därför att SD:s förtroendevalda är de som genom åren misskött sig mest?
2019-05-24 12:26
K.V.M
Ingrid. Är alla som inte är födda i Sverige läkare? Förstår inte vad du menar?
2019-05-24 14:32
K.V.M
Om man ska räkna upp vilka partier som har haft flest skandaler i sitt parti så ligger väl Sossarna bra till för att knipa en förstaplats. Sverigedemokraterna når nog inte ens upp till hälften av vad dom äldsta partiernas förtroendevalda hunnit med
2019-05-24 15:57
Svennis
SD;s anhängare är snabba på att förneka och skylla allt på andra partier och så låssas dom att inte förstå när fakta presenteras. Tack Ingrid om din synpunkt om våra läkare.
2019-05-25 14:13
Fredrik
Till K.V.M. Ja det vore ju konstigt annars då SD funnits i typ 25 år och Socialdemokraterna typ 125 år. En väsentlig skillnad mellan t.ex. sossarna och SD är det ska extremt mycket till för att bli utesluten från SD. Det finns en diger samling som innehåller järnrör, taffsande och diverse rasistiska kommentarer men partiet fördömer aldrig opassande agerande eller kommentarer. Givetvis finns de rötägg inom de övriga partierna men där blir man utesluten om man missköter sig.
2019-05-25 17:58
Quid pro quo
@K.V.M: Det kan nog vara som du skriver att S har fler skandaler än SD men då ska man ha klart för sig att S bildades 1889 och SD 1988. Mot den bakgrunden har SD tagit ikapp mycket av det 100-åriga försprång som S har.
2019-05-25 18:43
K.V.M
I SVT's slutdebatt så vädrade ju sossarnas kandidat sin avundsjuka mot en annans kandidats sportbil och handväska... Känns som att sossarna inte tror på sin egna politik och istället går till personliga påhopp. Kunde däremot inte höra ett enda påhopp från SD's sida.
2019-05-26 7:56
K.V.M
Kan konstatera att det råder kapplöpning när det gäller att hitta på olika sätt att svartmåla SD. Trots det så har dom gått framåt i alla val dom senaste åren och ser ut att bli det näst största eller kanske det största partiet i Sverige nu i EU valet. Det kanske är så att folket börjar förstå att dom flesta andra partierna bara är intresserade av att sprida skit och tala illa om SD medans SD är intresserade av att få Sverige på fötter så att alla medborgare får det bättre och kan känna sig tryggare.
2019-05-26 10:38
Märkligt
@K.V.M: Efter att ha läst senaste inlägget blir jag bekymrad. Skrivningen tyder på att SD skulle vara det enda partiet som värnar om Sverige och dess befolkning. Betyder det att övriga partier ska betraktas om landsförrädare?
2019-05-26 16:33
Kenta
Kan ta del av rapporter om att SD utsatts för diverse olika attentat då någon eller några tagit bort deras valsedlar från x antal vallokaler idag. Det är ett oerhört allvarligt slag mot demokratin och yttrandefriheten samtidigt som det säger väldigt mycket om hur illa ett demokratiskt parti behandlas i Sverige 2019. Hade det skett i något land hade svenska regeringen riktat skarp kritik mot det landet. Vi får se nu om regeringen är så renhåriga att dom fördömer valfusket i Sverige eller om dom väljer att tiga och återigen tiga..?
2019-05-26 17:51
K.V.M
Märkligt Med tanke på hur många av dom andra partierna missköter Sverige så kan man ju undra vilka avsikter dom egentligen har eller om det bara rör sig om ren och skär inkompetens..
2019-05-27 12:25
Märkligt
@K,V.M: Som tur är har SD ännu inte fått chansen att missköta Sverige. Det blir märkligare och märkligare för nu finns det endast inkompetens inom andra partier men inte inom SD. Igår skedde ytterligare en skandal inom SD (men i detta fall även M) och då i Sölvesborgs kommun där Åkessons sambo är kommunstyrelsens ordförande. Hur nära partitoppen ska skandaler behöva komma för att SD:s väljare ska tappa förtroendet för ett parti med sådana företrädare? Politiker kan inte uppträda hur som helst bara för att de tillhör en beslutande överklass. ”Någon j-a ordning” borde finnas även inom politikernas etikuttolkande
2019-05-28 7:37
K.V.M
Märkligt. Du gör skäl för ditt namn. För att det är märkligt hur du läser och tolkar nyheter. Kan bara konstatera att SD går framåt i samtliga kommuner i Sverige. Ja du läste rätt. I 100 % av Sveriges kommuner så ökade stödet för SD i EU-valet. Trots idogt arbete från andra partier med att smutskasta SD och måla upp dom som onda.
2019-05-28 16:08
Svennis
K.V.M Det är lätt att bli populär och lova guld och gröna skogar när man inte behöver ta något ansvar och inte berättar hur detta ska finansieras. Ni bör veta ni som tidigare röstade på te.x Socialdemokraterna att SD är ett extremt högerparti och om de kommer till makten så bryr sig SD föga om arbetarklassen. Man siktar in sej på de grupper i samhället som är missnöjda med nuvarande regering. Men vad ni kommer att bli besvikna när SD:s verkliga politik kommer att visa sig.med inriktning mot de rika och välbeställda i samhället.Tänk efter före och låt er inte bli lurade , slå vakt om demokrati och rättvisa och ett medmänskligt samhälle. SD är så långt ifrån Robin Hood som man kan tänka sig.
2019-05-29 11:42
K.V.M
Svennis. Det finns ett ordspråk som är ungefär Alla mina väninnor har avrådidt mig från att gifta mig med den mannen. Alltså är dom avundsjuka... Det är så med SD. Eftersom så många blir så arga och upprörda över SD så har dom antagligen helt rätt. Varför är det annars så himla viktigt att tala illa om SD hela tiden?
2019-05-29 20:47
Svennis
K.V.M Man blir upprörd över ett främlingsfientligt, rasistiskt, odemokratiskt parti med rötterna i nazismen och som vill begränsa yttrandefriheten genom att begränsa Public Servic. Ett sådant parti kommer jag fortsättningsvis att bekämpa och det hör inte hemma i ett demokratiskt land som Sverige.MEDMÄNSKLIGHET, YTTRANDEFRIHET OCH DEMOKRATI TILL MEDBORGARNA I SVERIGE.
2019-05-30 15:05
Roffe
Helt otroligt. Jimmie gör ett besök. Människor skriver om det i veckor efter besöket. Jimmie hamnar i centrum. Finns det någon som är det minsta förvånad över att SD ökar sitt stöd bland väljarna val efter val längre. Det är precis det här SD "Jimmie" vill. Och vi alla som skriver här är delaktiga i det.
2019-05-30 16:04
K.V.M
Roffe. Jag har verkligen inga problem med att SD ökar. Det är bara ett tecken på att människor där ute har sunt förnuft. Dom pekar på saker som dom mer etablerade partierna misslyckats totalt med och i flera fall helt enkelt bara struntat i. Det är därför som så många blir upprörda och kapplöpning om vem som kan smutskasta SD mest uppstår. Om ett parti väcker känslor på det sättet så kan dom verkligen inte ha fel. Det är väl inte värre om SD får publicitet än något annat parti Roffe?
2019-05-30 17:53
Svennis
Roffe Du har helt fel tystnad och att man låter ett parti uttala sig utan att det väcker reaktioner det gynnar ett parti att sprida sin propaganda. Det är häpnadsväckande att inte fler människor tar strid mot SD typiskt svenskt att det är bäst att ingenting säga. Fegt och ryggradslöst av de flesta svenskar. Jag tar kampen mot SD så fort tillfälle ges för att bemöta SD:s olika uttalande och dess politiska agenda. Diktaturer och främlingsfientliga partier älskar tystnad och det ska vi inte tillåta vi som kämpar för demokrati och rättvisa.
2019-05-30 19:32
Roffe
K.V.M Jag har heller inga problem med det. Jag ville bara belysa det faktum att alla som skriver om SD bidrar till att SD får ökat stöd. Det ena ger det andra.
2019-05-30 21:12
Svennis
Roffe Du är en SD anhängare och du vill att vi inte bemöter SD:s olika uttalandet och du har helt fel i att alla som skriver om SD bidrar till ökat stöd till partiet. Mitt syfte är att belysa vilket odemokratiskt och främlingsfientligt parti SD är och få folk att inse att man inte ska rösta på ett sådant parti och minska antal anhängare. Kampen för demokrati rättvisa och medmänsklighet fortsätter oavsett vad K.V.M och Roffe tycker.
2019-05-30 21:34
Roffe
Och kommentarerna fortsätter. Vilket är bra för SD. Tänk vad bra att det finns så många som bidrar till det.
2019-05-30 21:51
K.V.M
Det pratas väldigt mycket om SD och dom allra flesta har väldigt negativa åsikter om SD. Det SD pekar på är att invandringspolitiken i Sverige inte alls fungerar. Jag håller fullständigt med om det. Om man med objektiva ögon studerar hur väl invandrare kommer i arbete och inte försöker gömma undan alla arbetslösa invandrare i några åtgärder så är det ju uppenbart att politikerna i Sverige har misslyckats enormt. Jag vet inte om det är att vara odemokratisk och eller rasist att påpeka att invandringspolitiken i Sverige inte fungerar..?
2019-05-31 11:10
Svennis
K.V.M det tar tid för de nyanlända att komma in i det Svenska samhället och lära sig språket prova själv att bosätta dig i ett annat land får du se hur fort du lär dig te.x Italienska eller Spanska och hur lång tid det skulle ta för dig att få jobb. Vi gömmer inte undan invandrare i åtgärder mer än de långtidsarbetslösa Svenskar som sätts i olika åtgärder under lång tid och då kan de dessutom Svenska språket. Felaktig propaganda det är vad K.V.M ägnar sig åt..
2019-06-01 16:48
K.V.M
Svennis. Det du säger är enbart dina speciellt utvalda åsikter. Det brinner bilar med jämna mellanrum i speciellt invamdrar täta områden. Blåljuspersonal vågar inte gå in i alla områden för dom riskerar sina liv då. Det är verkligen inte vad jag kallar en lyckad integration. Men det är inte din bil som brinner. Det är inte din dotter som inte får umgås med killar. Det finns en anledning till att SD går framåt i hela Sverige. SD är det enda partiet som vågar peka på det som inte fungerar i Sverige, dom andra sopar det under mattan och talar illa om SD.
2019-06-02 20:13
Kommentera

Skriv helst under eget namn. Håll dig till ämnet och håll en hyfsad ton. Visa respekt för andra som kommenterar och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Under ett år har Neema Sherpa bytt storstaden Kathmanu mot stillheten i Askersund. – Jag uppskattar lugnet, tystnaden och naturen med närheten till vatten, säger hon. Foto: Weine Ahlstrand
Matilda Lundgren på Princeze Gold tävlar för Kumla ridklubb under Ryttarkamraternas stora tävling på Örsta kulle.Foto: Per Larsson
Publicerad: 2019-05-19 22:48
Senaste nyheterna
KD svarar Svärd om mångkultur
(2019-07-22)
Gissa Kumlabild - Vinn en bukett!
18
(2019-07-22)
Mer förstörelse vid Kumlasjön
11
(2019-07-22)
Frontalkrock vid Norra Mos
2
(2019-07-21)
RIDSPORT: Ponnyn har egen vilja
1
(2019-07-20)
Kumlasjönt hade allsång (TV)
7
(2019-07-19)
RIDSPORT: Julihoppet i helgen
(2019-07-18)
Insänt om mångkultur i samhället
11
(2019-07-18)
Farlig gräsklippning
(2019-07-18)
Västgötar rullade in
(2019-07-18)
Gustafssons vill bli av med “Henkas”
1
(2019-07-18)
Speedway: Tränare får sparken
(2019-07-18)
Husvakt begick hemfridsbrott
(2019-07-17)
Förstörde i Stadsparken
11
(2019-07-17)
Skar sönder 64 jordsäckar
(2019-07-17)
Snart dags för O-Ringen
(2019-07-17)
Singelolycka nära Vägtorget
(2019-07-17)
Speedway: Storseger på “Hea”
(2019-07-16)
Kumling blir landslagscoach
1
(2019-07-16)
Gissa Kumlabilden - Vinn en bukett!
22
(2019-07-15)
PADEL: Hall redo för premiär
4
(2019-07-15)
Speedway: Laget mot Rospiggarna
(2019-07-14)
BILDSPECIAL: Nostalgiafton
(2019-07-12)
Motor: Rallybilar rullade in (TV)
4
(2019-07-12)
Ekeby IF växer så det knakar
13
(2019-07-12)
Festival för biologisk mångfald
(2019-07-12)
Rally och Nostalgiafton på torget
(2019-07-12)
Anders Björk: Hur är det med gud?
(2019-07-12)
Speedway: Fjärde raka förlusten
(2019-07-11)
Brand i villa på Östra Gatan
1
(2019-07-11)
Sandra Wallin: En ohyggligt tråkig skräckis
(2019-07-11)
Hallå där - Katarina Hansson
5
(2019-07-11)
Svårt släppa jobbet på semester
(2019-07-11)
TENNIS: Banor klara för spel
2
(2019-07-11)
Veckans bild - Geson konfektion
(2019-07-11)
Solenergi växer i Sydnärke
(2019-07-11)
Speedway: Laget och radio
(2019-07-10)
Skolkare mister bidrag
8
(2019-07-09)
Elcyklar används i hemtjänsten
7
(2019-07-09)
Gissa Kumlabilden - Var är vi?
4
(2019-07-08)
Inbrott på Smedsgatan
(2019-07-08)
Singelolycka på E20
(2019-07-06)
LÖPNING: Tre lopp samma dag
(2019-07-06)
Innebandy: Vädjar om Ekeby IF
3
(2019-07-06)
PRO: Lyssna på oss äldre!
(2019-07-06)
LÖPNING: Inviger väg med lopp
(2019-07-05)
Höjda villapriser med 11 procent
(2019-07-05)
Kyrksjönt med tunn publik (TV)
7
(2019-07-04)
Indianerna visar svag form
5
(2019-07-04)
Karl-Gustaf Mattsson: Vilse i luren
5
(2019-07-04)
Sol över veteranbilar (TV)
(2019-07-04)
Fotboll: IFK vann i Sunne
1
(2019-07-04)
Fick nej om måsjakt
12
(2019-07-03)
Speedway: Laget mot Dackarna
(2019-07-03)
Speedway: Indianerna föll stort
(2019-07-02)
Speedway: Radio 94,3 utan “Pepe”
(2019-07-02)
Göte Pettersson avliden
(2019-07-02)
Veteranfordon rullar in
(2019-07-02)
Fotboll: YIK-ordföranden upprörd
5
(2019-07-01)
Kumlingar i Almedalen
17
(2019-07-01)
Annons:
Tidning
Senast kommenterat
Annons:
Tidning
Populärt ur arkivet
Bloggat
Sydnärke
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.