01 December 2019
Tipsa: 073-094 57 58

561 miljoner kan hamna i Sydnärke

Är vinnaren av Sveriges hittills största spelvinst på 561 miljoner kr från Sydnärke? Svenska Spel, som ännu inte fått inte kontakt med mannen uppger att han finns i Närke.

"Det vi vet är att det är en man från Närke som lämnat in rekordvinstspelet. Om han är ensam vinnare eller delar vinsten med andra återstår att se", säger Pierre Jonsson, vinnarambassadör på Svenska Spel Tur i ett pressmeddelande från TT.

Vinsten på 561 942 260 kronor på Eurojackpot kom på spel på två rader för 25 kronor styck och gjordes via internet. Mannen har ännu inte hörts av.

Måste vara försiktig

Magnus Fridell på Svenska Spel säger att företaget måste vara försiktigt när man kontaktar mannen.

– Det gäller att ta sig framåt väldigt försiktigt, för det här är ett besked som är minst sagt omtumlande. Det kommer att ställa livet på sin spets, säger han till TT.

Vad skulle du göra?

Vad skulle du göra efter den första chocken om du vann en halv miljard kronor? Kommentera gärna!

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-03-17 17:01
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.