27 Januari 2020
Tipsa: 070-508 44 84

Tant Grön utsett till vinnare i turisttävling för hela Sverige

Tant Grön i Vintrosa, strax utanför kommungränsen för Lekeberg, har blivit utsett till "Årets Turistmål" i Sverige 2018 gällande kategorin "Cafèer och bagerier".

Över 7500 röster ramlade in i cirka 50 kategorier. Den inom varje kategori som fick flest röster blir utsedd till Årets Turistmål 2018 inom sin kategori. 

Startade 2006 som en passion för det gröna

- Det är ett kvitto på att det företaget gör är helt rätt då det väldigt ofta är tidigare kunder/besökare som röstar på just sin favorit säger Per Berg, VD på Turistmål i Sverige AB.

Fakta om turistmål.se

Turistmål.se startades 2008 med en vision att samla hela Sverige under ett och samma tak, lite som hela Sveriges turistbyrå. Idag finns över 18 000 sevärdheter, aktiviteter, boenden etc. inne på siten och det ökar hela tiden. År 2012 lanserades turistmåls unika reseplanerare där man hittar saker att göra på vägen dit man ska, hittar saker att göra eller allmänt får tips.

Så här skriver Tant Grön själva om sin verksamhet på hemsidan.

"Det hela startade 2006 av två "unga tanter" med passion för det gröna, och ett växthus med unikt egenodlat. Sen har hagmark förvandlats till en inspirerande trädgård med växter av alla slag. 2010 byggdes en Grön Skön butik som fullkomligt dignar. Och nu finns även ett härligt trädgårdscafé där du stillar magen med egen-lagat , njuter gott kaffe med godsaker som är bakade här"

Vinnarna får ett diplom hemskickat men det stora är att det är ett kvitto på att det företaget gör är något bra, avslutar Turistmål.se sitt pressutskick.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-02-13 11:10
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.