03 December 2019
Tipsa: 070-508 44 84

Nyheter hos Sannabadet

Sannabadet öppnade 1 juni. Man kommer att ha öppet till 11 augusti och erbjuder en del aktiviteter under tiden. Foto: PrivatSannabadet öppnade 1 juni. Man kommer att ha öppet till 11 augusti och erbjuder en del aktiviteter under tiden. Foto: Privat

Fjolårets många soltimmar gjorde att Sannabadet hade rikligt med besökare. I år presenterar man flera nyheter, och även en och annan återkommande klassiker, för att locka besök.

Efter en regnig öppningsdag kom det en superfin nationaldag.

Martina Nordin, arrendator av Sannabadet i Fjugesta, har fått känna på den svenska sommarens variation. Men oavsett väder så kommer det att hända mycket både på dagar och kvällar under den fortsatta säsongen.

Kunde inte önskat bättre första år

Martina har gått in på sitt andra år som arrendator. 

- I år känns det som jag är mer förberedd och det är skönt att alla avtal redan är klara. Med mer erfarenhet ser jag nu fram emot en ny sommar, säger hon och menar att hon inte kunde ha fått en bättre start med tanke på vädret förra året.

Martina Nordin är laddad för en ny säsong. Foto: Privat

- Jag tror att vi slog rekord i antal gäster.  Det var mycket att göra och jag hade stor nytta av att ha jobbat på badet innan jag tog över själv. 

I år har alla pooler blivit nymålade och en ny utomhusdusch kommer snart. Martina och hennes personal väntar även på en ny mjukglassmaskin. På tal om personal. Är det inte svårt att planera med tanke på vädrets betydelse?

- Vi är fyra fasta på schema samt två simlärare. Därutöver har vi en lista med extra personal som vi ringer in vid fint väder. Vi har också åtta feriepraktikanter som kommer och hjälper oss.

En hel aktivitetsdag för barnen

- Förra året anställde vi samtliga feriepraktikanter och slutade med totalt 20 anställda. 

Du har också sytt ihop ett program med lite olika evenemang. Berätta!

- Nytt för i år är att vi ska ha en egen dag för alla barn med minidisco, hästridning, tipspromenad och skattjakt 16 juni. Det ska bli superkul eftersom det är många barnfamiljer som besöker Sannabadet.

- En annan nyhet är After Beach med DJ Pentii. Precis som tidigare år kommer vi ha allsångskväll samt bil- och mc-träff. 

Varför ska man åka till Sannabadet ?

- Vi har något för alla. Stora grönområden och uppvärmda pooler, 50-metersbassäng, två vattenrutschkanor och en barnpool. Vi har även kiosk, servering och camping, avslutar Martina Nordin.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-06-11 16:36
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.