06 April 2020
Tipsa: 070-508 44 84

Jordgubbsfrossan kommer till Högan

Jordgubbar i mängder blir det nästa onsdag under jordgubbsfesten i Fjugesta! Foto: Fredrik Alpstedt (CC-BY-SA-2.0)Jordgubbar i mängder blir det nästa onsdag under jordgubbsfesten i Fjugesta! Foto: Fredrik Alpstedt (CC-BY-SA-2.0)

Under onsdag 3 juli, med start klockan 18:30, är det dags för den traditionsenliga jordgubbsfesten i Hembygdsgården Högan i Fjugesta.


Där kan både vuxna och barn frossa i frestande jordgubbar till ett pris om 60 respektive 30 kronor. Och då får man äta så mycket man vill och orkar. Ingår i priser gör också kaffe och kaka.

Årets festliga underhållning kommer från Lekebergs Revysällskap. På plats finns ett gäng glada underhållare som kommer att framföra ”somriga sånger samt ett och annat bus”, så beskriver de själva programmet.

Fotoutställning av journalist

Under kvällen finns också möjlighet att kika närmre på den fotoutställning som nu pågår i Högan, med bilder tagna av den legendariska västernärkesjournalisten Edvin Lindholm. Hela 37 foton från Västernärke visas och för de som hör hemma i bygden kan man skåda många kända ansikten.

Vid den stora jordgubbsfesten blir det även lotteri där fina vinster utlovas.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-06-28 12:59
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.