07 April 2020
Tipsa: 070-508 44 84

Inställt även på Sparbanksbörsen

Tre evenemang på Sparbanksbörsen i Fjugesta under mars och april är inställda på grund av Corona-situationen: Må bra-kören den 21 mars, Mr Tambourine man 4 april och ABBA-frossa med Glöd 17-19 april.

"När det gäller ABBA-frossan har vi redan nya datum bestämda. Eftersom det var så hårt publiktryck så lägger vi nu till en extra föreställning. Så i stället för tre slutsålda föreställningar i april blir det fyra i september, närmare bestämt den 11-13 september med dubbla föreställningar på lördagen. De som har bokat och betalat biljetter kan enkelt byta datum. För övrigt kontaktar man arrangören för eventuell återbetalning.

Vi hoppas hitta nya datum för både Må bra-kören och Mr Tambourine man. Men vi hade redan fyllt upp hösten med såväl en stor egen produktion som flera gästspel, så vi får se hur vi ska kunna pussla ihop det. Hur som helst så ser vi fram emot att få välkomna vår publik igen.

Några evenemang kvarstår

Ytterligare två evenemang är planerade under våren: Vetenskapspub med Sveriges mest jagande kvinna, Ulrika Karlsson-Arne den 29 april och två konserter med Jonas Hofer & the Boppin’ Cats den 8 och 9 maj. Tills vidare kvarstår dessa.

I sommar är Lekebergs Revysällskap en del av familjeföreställningen Pip-Larssons Kastrullresa, som spelas på Hallagårdens djurpark i Lekhyttan den 26 juni tom 5 juli."

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2020-03-17 11:35
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.