17 December 2019
Tipsa: 070-508 44 84

Hallå där - Fyra systrar

Elisabeth Eriksson driver Fyra Systrar som ligger mitt i Mullhyttan längs länsvägen. Vi gjorde ett besök hos henne under lördagen och kollade hur läget var. 

- Jag har drivit Fyra Systrar i tio år och är ensam om att driva butiken även om vi heter Fyra Systrar, säger Elisabeth.

Varför heter det Fyra Systrar om du är ensam?

- Därför att jag har tre systrar och vi har delat en hel del kreativa tankar och idéer i starten.

Hur har det gått i år då?

- Det har gått väldigt bra. Det märks av att många använder sina telefoner och googlar sig hit och kommer hit på ett besök och tar en fika. 

Hur ser det ut inför hösten?

- Jag går in i ett lite lugnare tempo, men har öppet på onsdagar och lördagar. Resten av tiden jobbar jag med att måla och återbruka produkter som jag säljer.

Vad är det du säljer då?

- Ja du, det måste man nästan komma hit för att se. Men jag håller på med både trä, textil och metaller. Sen kan man alltid fika med, allt är hembakat såväl smörgåsar som kaffebröd, avslutar Elisabeth Eriksson.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-09-15 13:10
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.