Gå till innehåll
Lekeberg / Kultur

Åsa Medin till Börsen

Publicerad: 14 March 2016 15:44
Åsa Medin med Magnus Norström på gitarr framför ett nytt konsertpogram på lördag.

Det blir också en del egenskrivet material. Sångerna blandas med tankar om livet, döden, kärleken och allt däremellan en musikalisk klok-kompott som inte lämnar någon oberörd.

Åsa Medin är basist och sångerska. Hon har nyligen turnerat med sin konsert "Glad att vara jag - Medin tolkar Zetterlund" där hon tolkar Monica Z:s tidiga svenska, humoristiska, och välbekanta visor. Åsa är också en av medlemmarna i i sånggruppen Glöd, som sjungit in over en miljon kronor till Barncancerfonden. www.glod.nu

Magnus Norström som kompar Åsa, är en klassiskt skolad gitarrist som åkte till USA för att bredda kunskaperna och studera på välrenommerade MI (Musicians Institute).

Premiärkonsert

- Det är inte första gången Åsa står på Sparbanksbörsens scen. Tillsammans med Glöd har hon gjort många framträdanden här, nu senast i julas med två fullsatta julkonserter. Hon har också gjort sin Monica Z-konsert här och tillsammans med två av de andra Glöd-medlemmarna, deltagit i en av våra egna julrevyer, sager Gunilla Pihlblad i Lekebergs Revysällskap som arrangerar konserten.

- Vi säljer i första hand biljetter med förköp men kommer man på dörren så kan vi säkert ordna med plats. Vi ser fram emot en mycket fin och stämningsfull kväll med Åsa och Magnus och är extra glada over att de har har premiär på den just hos oss.

Annons

lekeberg