27 Januari 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Två personer funna döda i Sannerud

Ett stort polispådrag finns på plats i Sannerud som ligger i Tiveden i Laxå kommun. Foto: Christian Vargahed.Ett stort polispådrag finns på plats i Sannerud som ligger i Tiveden i Laxå kommun. Foto: Christian Vargahed.

Ett misstänkt grovt brott har inträffat i Sannerud i Tiveden under måndagen. Två personer har omkommit vid händelsen, men polisen söker inte efter någon gärningsperson.

Enligt vittnen på plats har det hörts skott från en fastighet under förmiddagen. Och enligt uppgifter från polisen har två personer anträffats döda i Sannerud som ligger i Tiveden i södra delen av Örebro län, men i landskapet Västergötland.

- Det är väldigt många poliser här och det är tydligt att något allvarligt har hänt, säger fotografen Christian Vargahed som ryckte ut till Sannerud.

Polisen är förtegen om händelsen men de letar inte efter någon gärningsperson i nuläget, enligt SVT Örebro. (ABj)

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-07-22 15:32
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.