27 November 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Countrymusik öppnade PRO:s höstsäsong

Finnerödja-Tived PRO har hållit höstens första medlemsmöte. Ordförande hälsade alla välkomna och då särskilt gruppen The Country Ridge som stod för dagens underhållning.

Alexander och Anita från Country Ridge spelade som avslutning Lyckliga
gatan
för 94-åriga Astrid Bjering, som kom till mötet enbart för att lyssna på country.

Gruppen, som är ett familjeband, inledde mötet med flera medryckande countrylåtar. Egna låtar blandat med välkända sådana. Trevligt och uppskattat.

Efter detta smakade det gott med sillen och potatisen som intogs under andäktig tystnad.

Information om Tivedsgården

Det blev sedan tillfälle för Tivedsgårdens nye ägare, Esmail Ghotbi, med kollega, att informera om deras planer för Tivedsgårdens framtid. Många frågor fick de besvara så gott de kunde. Det blir kanske inte den verksamhet som var tänkt från början. Nu verkar inriktningenvara att inrätta ett boende för äldre med psykisk ohälsa. De hade många och bra idéer om hurde vill att det ska fungera. Det är bara att hoppas att allt blir så bra som det lät.

Kaffe och äpplekaka smakade utmärkt efter denna information. Mötesförhandlingar vidtog sedan. Anna-Stina rapporterar att Boccian fortsätter september ut. Ordförande tackade alla för i dag, särskilt tack till "köket" för utmärkt gott utfört arbete. Nästa möte den 24/9. Då underhållerDaniel Strålefors.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-09-02 13:36
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.
{/exp:ce_cache}