14 December 2019
Tipsa: 073-094 57 58

YIK tog ännu en seger

FOTBOLL: Yxhults IK kommer göra sin bästa säsong någonsin, alla fall om man kollar placering i seriesystemet. Under lördagen tog man ytterligare en seger, 4-2 borta mot Grythyttan.

Så högt har YIK aldrig hamnat i klubbhistorien.

I och med segern är man trea i Division 3 Västra Svealand med en omgång kvar att spela. Dock var det möjligen en seger man inte fullt ut kunde glädjas åt då tvåan i tabellen FBK Karlstad med vann.

Det betyder att FBK är fyra poäng före i tabellen och Yxhult kan inte nå kval. Men ändock, laget har gjort en mycket bra säsong och är ett av seriens absolut bästa lag under hösthalvan.

Arvika hemma nästa lördag är årets sista match. (ABj)

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-09-21 21:10
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.