30 November 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Två bilar krockade vid "Shell-korsningen"

Den här bilen kom från Västra Drottninggatan och skulle köra ut på stora vägen när den krockade. Foto: Anders BjörkDen här bilen kom från Västra Drottninggatan och skulle köra ut på stora vägen när den krockade. Foto: Anders Björk

Strax efter kl 16 inträffade en trafikolycka med två bilar vid "Shell-korsningen" i Kumla. Fyra personer var inblandade och två behövde läkarvård, men ingen ska ha blivit allvarligt skadad.

Den ena bilen, som tillhörde Kumla kommun, skulle köra ut på stora vägen när en annan bil kom åkande söderifrån. Det blev en kollision med rätt rejäla plåtskador, alla fall på fronten på bilen från Kumla kommun.

Här hamnade en av bilarna efter krocken. 

- Det är väldigt halt på platsen, så det gäller att ta det lugnt. Två av de drabbade behövde tas med till sjukhus, men alla stod upp och ingen var allvarligt skadad, säger David Markström, Styrkeledare från Räddningstjänsten. 

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-11-30 16:53
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.