27 November 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Märktes med kniv 

I fredags skrev vi om en händelse vid Malmens grusgrop där en person fördes med ambulans till sjukhus och polisen sökte med hund. Men vad hände egentligen?

Enligt anmälan som nu inkommit ska fyra, fem personer ha slagit en person och även märkt honom med kniv så han fått en knivskada. Det handlade inte om något rån utan ett högst tänkbart motiv är knarkskulder.

Händelsen rubriceras som grov misshandel och man har ingen skälig misstänkt i nuläget. (ABj)

Se också
Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-11-27 12:07
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.
{/exp:ce_cache}