27 November 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Stal inget vid inbrott

Ett hushåll på Hägergatan har drabbats av inbrott, även om inget förefaller ha stulits. Ägaren upptäckte inbrottet efter flera dagar då det inte var något tillrört. 

Först såg ägaren att en dörr till tvättstugan stod öppen, men hen trodde då att den missats att stänga. Men flera dagar senare när det upptäcktes att en lampa och smyskeskrin stod på sniskan väcktes misstankar.

Ägaren gick ett varv runt huset och såg då att det var brytmärken på ett fönster. Troligen har gärningspersonen tagit sig in genom fönstret och gått ut via tvättstugan. Men enligt ägaren ska inget ha stulits. 

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-11-18 11:53
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.